Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:46 | 04/03/2024

«Γνωρίζει πού κινούνται ακόμη και οι... σκιές των τρομοκρατών»: Ο λόγος για τον πολύπειρο Λευτέρη Χαρδαλιά, επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής, ο οποίος, ο οποίος έχει κάνει «σοβαρή και κυρίως τεκμηριωμένη δουλειά» στην υπόθεση σύλληψης των 10 τρομοκρατών, την οποία θα ζήλευαν «βιαστικοί» συνάδελφοί του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr.

Η εν λόγω υπηρεσία έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες, με πιο πρόσφατη την εν λόγω σύλληψη, με τη στήλη να αποκαλύπτει λεπτομέρειες σε σχέση με το προφίλ των στρατιωτικών που συνελήφθησαν.

Διαβάστε επίσης

 

 

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth 

Ψάχνοντας να αλιεύσω στοιχεία για τη νέα επιτυχία της Αντιτρομοκρατικής με τη σύλληψη των 10 τρομοκρατών, βρήκα έναν τύπο που έσπευσε να μου επισημάνει κάτι που ειλικρινά αγνοούσα. Το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη υπηρεσία (την Αντιτρομοκρατική) προΐσταται ένας αξιωματικός που σε λίγο θα ανταγωνίζεται μέχρι και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών στα χρόνια που κατέχει τον… θώκο του. Ο λόγος για τον εποπτεύοντα τη νευραλγικής σημασίας υπηρεσία της Αστυνομίας, Λευτέρη Χαρδαλιά, ο οποίος στην κυριολεξία γνωρίζει πού κινούνται ακόμη και οι… σκιές των τρομοκρατών. Επί της υποθέσεως τώρα, να σας πω ότι από τους συλληφθέντες ξεχώρισα τους δύο στρατιωτικούς. Αυτόν που υπηρετούσε στο τμήμα Ασφαλείας του ΓΕΕΘΑ (αν είναι δυνατόν) και τον άλλον, που ήταν στην Αεροπορία, στην αποθήκη πυρομαχικών της Αυλίδας. Με βάση τα στοιχεία, ο δεύτερος κρίνεται και ο πιο επικίνδυνος της παρέας των «10» τρομοκρατών, αφού εκτός του ότι έχει συλληφθεί δύο-τρεις φορές, φαίνεται ότι η δράση του ακουμπά μέχρι και το πεδίο των ποινικών. Εξ όσων πληροφορούμαι, ο Χαρδαλιάς της Αντιτρομοκρατικής έχει κάνει σοβαρή και κυρίως τεκμηριωμένη δουλειά, κάτι που θα ζήλευαν κάτι βιαστικοί συνάδελφοί του, που στον βωμό της επιτυχίας πατάνε τη μία μετά την άλλη τις μπανανόφλουδες.

Πηγή:  parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis