Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Kyocera Introduces New Ultra-Rugged Android Smartphone for Law Enforcement
13:39 | 18/08/2023

Η Kyocera παρουσίασε το εξαιρετικά ανθεκτικό smartphone DuraForce PRO 3 Android με ολοκληρωμένα εργαλεία για να βοηθήσει τους πρώτους ανταποκριτές της αστυνομίας που βασίζονται στην ανθεκτική και αξιόπιστη τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας. 

Προσφέροντας ποιοτικά εξαιρετικά ανθεκτικά προϊόντα με εγγύηση 2 ετών μαζί με ένα διευρυνόμενο σύστημα αξεσουάρ, υπηρεσιών και λύσεων, η Kyocera συνεργάστηκε με τους πρώτους ανταποκριτές της αστυνομίας για να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητα και να μειώσει ταυτόχρονα τους τεχνολογικούς προϋπολογισμούς τους. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την VDC Research, τα ανθεκτικά smartphones έχουν αποδειχθεί ότι προσφέρουν 53% χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) σε σχέση με τα μη ανθεκτικά smartphone όταν υποστηρίζουν συγκεκριμένες εφαρμογές.

Διαβάστε επίσης

Το DuraForce PRO 3 πληρεί τα πρότυπα προστασίας από σκόνη και νερό. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει πρόσθετη ενίσχυση για να αντέχει σε πτώσεις, βρωμιά, νερό και πολλά άλλα. Μπορεί επίσης να πλυθεί και να απολυμανθεί. Διαθέτοντας Qualcomm Snapdragon 7 με οκταπύρηνο chipset και 6 GB μνήμης RAM, το DuraForce PRO 3 επιτρέπει γρήγορους χρόνους απόκρισης με γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα.

Επιπλέον, η Kyocera παρέχει επιλογές ταχείας αντικατάστασης συσκευών, όταν χρειάζεται.

Kyocera

Το DuraForce PRO 3 διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένων των Class I, Div. 2 προστασία επικίνδυνης τοποθεσίας, Wi-Fi 6E, ταχύτητες 5G, διπλή SIM για υποστήριξη δημόσιου και ιδιωτικού δικτύου, βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και εξωτερική ορατή οθόνη - σημαντικά εργαλεία που βοηθούν τους αστυνομικούς ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στις αποστολές τους χωρίς να ανησυχούν για ενδεχόμενες διακοπές.

Σχεδιασμένο για ολοήμερη χρήση, το DuraForce PRO 3 διαθέτει αφαιρούμενη και αντικαταστάσιμη ανθεκτική μπαταρία (4270 mAh πολυμερές λιθίου).

Η Kyocera και η Visual Labs έχουν συνεργαστεί με πολλά αστυνομικά τμήματα για τη δημιουργία εύχρηστης κάμερας που φοριέται στο σώμα χρησιμοποιώντας τα ανθεκτικά smartphones της Kyocera, καθώς η ζήτηση από τις αρχές επιβολής του νόμου συνεχίζει να αυξάνεται. Αρκετά συμπαγής ώστε να λειτουργεί ως συσκευή που φοριέται στο σώμα με προγραμματιζόμενα κουμπιά, το DuraForce PRO 3 έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους πρώτους ανταποκριτές να εργάζονται πιο γρήγορα και πιο έξυπνα—εξασφαλίζοντας αξιόπιστες επικοινωνίες με δυνατότητα MCPTT, δυνατό ήχο 100dB+ για θορυβώδη περιβάλλοντα, μπαταρία που μπορεί να αντικατασταθεί όλη την ημέρα, καθώς και οθόνη ανθεκτική στις γρατσουνιές και στα χτυπήματα, σχεδιασμένη για τη βέλτιστη ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους με λειτουργία αφής ακόμη κι αν ο χρήστης φοράει γάντι ή έχει βρεγμένα χέρια.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis