Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Waypoint 400
21:44 | 08/05/2023

Η Streamlight, Inc., κυκλοφόρησε το Waypoint 400, ένα ενημερωμένο μοντέλο του Waypoint 300. Η νέα έκδοση του επαναφορτιζόμενου προβολέα με λαβή πιστολιού προσφέρει έως και 1.400 lumens εξαιρετικά φωτεινού λευκού φωτός. Το φορητό φως μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως φορητός προβολέας, είτε, με την ενσωματωμένη βάση του, ως φακός-προβολέας τοποθετημένος σε ειδικά hands-free προκειμένου να φωτίσει μια περιοχή.

«Το νέο Waypoint 400 όχι μόνο διαθέτει εξαιρετική φωτεινότητα, αλλά περιλαμβάνει επίσης μια μεγάλη δέσμη για φωτισμό μεγάλων αποστάσεων», δήλωσε ο Michael F. Dineen, επικεφαλής της Streamlight. «Είναι αδιάβροχο και θα επιπλεύσει αν πέσει στο νερό, καθιστώντας το ιδανικό προβολέα για υπαίθριες δραστηριότητες. Οι εργαζόμενοι στον χώρο της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και γενικώς οι πρώτοι ανταποκριτές θα εκτιμήσουν επίσης τον σχεδιασμό του που εξασφαλίζει την εύκολη χρήση και δεν προκαλεί κούραση στα χέρια».

Διαβάστε επίσης

Το Waypoint 400 χρησιμοποιεί τεχνολογία LED ισχύος και παραβολικό ανακλαστήρα για στόχευση μεγάλης εμβέλειας με βέλτιστο περιφερειακό φωτισμό.

Χρησιμοποιεί μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που φορτίζει πλήρως σε τέσσερις ώρες. Μια βολική ένδειξη φόρτισης LED δίνει πληροφορίες για την κατάσταση της φόρτισης.

Διαθέτει άθραυστο πολυανθρακικό φακό. Με διακόπτη τύπου σκανδάλης για στιγμιαία ή "σταθερή" λειτουργία, γίνεται η κατάλληλη ρύθμιση ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Ο φακός περιλαμβάνει ένα ρυθμιζόμενο κορδόνι καρπού υψηλής αντοχής και διαθέτει ενσωματωμένη βάση για φωτισμό hands-free.

Ζυγίζει 1,52 λίβρες, έχει μήκος 6,75 και ύψος 7,14 ίντσες. Διαθέτει σχέδιο αξιολόγησης IPX8 για αδιάβροχη λειτουργία έως δύο μέτρα και είναι ανθεκτικό σε κρούση έως ένα μέτρο. Κυκλοφορεί σε μαύρο ή κίτρινο χρώμα και συνοδεύεται από περιορισμένη εγγύηση διάρκειας ζωής της Streamlight.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis