Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
σκληροτράχηλη off-road
18:35 | 14/10/2023

Έχουν περάσει πάνω από τρεις δεκαετίες από τότε που η Honda XRV650 Africa Twin έκανε την εμφάνισή της στην Ευρώπη. Η ισορροπία ισχύος και ελαφρού βάρους ήταν βασικό συστατικό της επιτυχίας της. Σήμερα η CRF1100L Africa Twin είναι ένα μοντέλο με γνήσιες off-road ικανότητες και πολλές επιλογές οδήγησης.

Ο παράλληλος δικύλινδρος κινητήρας των 1.084 κ.εκ. έχει ρυθμιστεί ώστε να παράγει περισσότερη ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Η μέγιστη ροπή έχει αυξηθεί κατά 7%, στα 112Nm, ενώ η μέγιστη ισχύς παραμένει στους 102 ίππους. Προσφέρει έλεγχο της απόσβεσης μέσω της ανάρτησης Showa Electronically Equipped Ride Adjustment και ρύθμιση της προφόρτισης του πίσω ελατηρίου.

Διαβάστε επίσης

Στο πάνω μέρος υπάρχει φέρινγκ αλλά και μία σέλα νέας σχεδίασης, μεγαλύτερη ζελατίνα με ρυθμιζόμενο ύψος σε 5 θέσεις και tubeless ελαστικά. Υπάρχει ένα πλήρες πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων για να αυξήσει ακόιμη περισσότερο την ασφάλεια της μορτοσικλέτας. Η έγχρωμη οθόνη αφής TFT 6,5 ιντσών ενσωματώνει Apple CarPlay, Android Auto και συνδεσιμότητα Bluetooth.

Η CRF1000L Africa Twin είναι μία σύγχρονη μοτοσυκλέτα παντός εδάφους και αγαπήθηκε από τους φίλους των ταξιδιών περιπέτειας ανά τον κόσμο, αλλά και όσους την χρησιμοποιούν ως ένα καθημερινό μέσο μετακίνησης στην πόλη ή για μεγαλύτερες αποδράσεις. Από το 2016 που επέστρεψε στην αγορά, οι πωλήσεις της «Africa Twin» ξεπερνούν τις 85.000 μονάδες.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis