Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:44 | 02/03/2024

Πρωτοφανή ήταν όσα διαδραματίστηκαν στα Δικαστήρια της Άρτας με πρωταγωνιστή έναν ιερέα από την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και συγγενικά του πρόσωπα.

Προ έτους περίπου ο ίδιος ιερέας είχε χειροδικήσει σε βάρος δύο ατόμων στο κέντρο της Άρτας με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης

Αυτή την φορά στα δικαστήρια της Άρτας εκδικαζόταν τα ασφαλιστικά μέτρα για την επιμέλεια των παιδιών αφού μετά και τον δημόσιο ξυλοδαρμό οι δρόμοι με την σύζυγό του χώρισαν.

Μέσα στην δικαστική αίθουσα ο ιερέας επιτέθηκε και χτύπησε την πρώην σύζυγό του με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τις αισθήσεις της ενώ ο ίδιος επιτέθηκε και στην αστυνομικό.

Η λειτουργία του δικαστηρίου διακόπηκε.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιερέα ο οποίος προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα όπου εκεί και πάλι εκτός εαυτού επιτέθηκε στην αξιωματικό υπηρεσίας.

Από  την αστυνομία ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ο οποίος έδωσε εντολή για μεταφορά του εν λόγω στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Και αυτό δεν ήταν εύκολη υπόθεση…

Και στο νοσοκομείο ο ιερέας επιτέθηκε σε άλλα συγγενικά πρόσωπα της πρώην συζύγου του που βρισκόταν εκεί καθώς εξεταζόταν η ίδια μετά τη λιποθυμία στα δικαστήρια όπως και το ένα από τα παιδιά τους.

Ο ιερέας παραμένει  στο νοσοκομείο με τον λόγο για τα περαιτέρω να τον έχει ο εισαγγελέας.

epiruspost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis