Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:29 | 28/09/2023

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών η οποία έχει αποδείξει διαχρονικά ότι εγκύπτει στο κοινωνικό ζήτημα τόσο της προστασίας, όσο και της αντιμετώπισης της βίας και της παραβατικότητας προς αλλά και από τους ανήλικους, συνδιοργανώνει επιστημονική Ημερίδα με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 και από ώρες 10.30 έως 14.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (Αντιγόνης 6, Αθήνα), με θέμα:

«ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ,

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ» 

(πατήστε εδώ για να διαβάσετε το πρόγραμμα της Ημερίδας)

(Πατήστε εδώ για να δείτε την αφίσα της Ημερίδας) 

Στην Ημερίδα συμμετέχουν ως ομιλητές – εισηγητές, εξέχουσες και διακεκριμένες προσωπικότητες όπως: Η Εισαγγελέας Ανηλίκων Αθηνών κα ΤΣΙΧΛΗ Δάφνη – Κυριακή, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ο καθηγητής Παιδοψυχιατρικής Ε.Κ.Π.Α. κ. ΚΟΛΑΪΤΗΣ Γεράσιμος, η Νομικός –  Επιμελήτρια Ανηλίκων – Προϊστάμενη Τμήματος Επιμελητών Ανηλίκων Αθηνών κα ΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Εύα, ο Αντιπρόεδρος Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής κ. ΛΟΛΙΤΣΑΣ Κωνσταντίνος, η Δικηγόρος – Διδάκτωρ Δικαιωμάτων Παιδιού κα ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ Ηλέκτρα, η Εκπαιδευτικός – Διδάκτωρ Εκπαιδευτικής Ηγεσίας Κοινωνικής Δικαιοσύνης – Στέλεχος Γενικής Γραμματείας Α’ θμιας, Β’ θμιας Εκπαίδευσης & Ειδικής Αγωγής Υπουργείου Παιδείας κα ΡΕΝΤΖΗ Αργυρώ, ενώ το έργο, την καθημερινότητα και τη συμβολή της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στην κοινή προσπάθεια για την προστασία των ανηλίκων θα παρουσιάσουν οι εξαίρετοι συνάδελφοι αξιωματικοί ΕΛ.ΑΣ. Α/Υ΄ ΠΑΤΡΩΝΟΥΔΗ Γεωργία, Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, Α/Α’  ΚΩΣΤΑΚΟΥ Κωνσταντίνα – Ψυχολόγος της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και Α/Β’ ΜΑΓΓΑΝΟΣ Ιωάννης – Τμηματάρχης Τμήματος Αντιμετώπισης Παραβατικότητας Ανηλίκων/Υ.Π.Α.

Τις εργασίες της Ημερίδας θα συντονίσει ο δημοσιογράφος ΤΕΖΑΡΗΣ Μιχάλης. Έχουν κληθεί να παραστούν σύσσωμη η Πολιτική και η Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., Υπουργοί, εκπρόσωποι Πολιτικών Κομμάτων, Βουλευτές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών Ενώσεων και Ομοσπονδιών και λοιποί φορείς.

Επισημαίνεται ότι όποιος επιθυμεί, δύναται να παρακολουθήσει τις εργασίες της Ημερίδας, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του πάνω στο ευαίσθητο αντικείμενο των ανηλίκων.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis