Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:14 | 12/10/2023

Νεκρή, από το αιματοκύλισμα στο φεστιβάλ "Supernova" στο Ισραήλ, έπεσε μια 23χρονη κοπέλα με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, που βρισκόταν στο σημείο.

Την είδηση του θανάτου της Έντεν Μπεν Ρούμπι επιβεβαίωσε η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε πισώπλατα ενώ έτρεχε να σωθεί από τους ενόπλους της Χαμάς.

Διαβάστε επίσης

Ισραήλ - Νεκρή 23χρονη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη: "Γνωρίζαμε ότι ήταν στο φεστιβάλ", λέει φίλη της

 

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Έντεν αγνοούνταν για τρεις ημέρες. Το τελευταίο σημείο ζωής που είχε δώσει ήταν ένα στόρι στο Instagram το Σάββατο. Οι δικοί της άνθρωποι θεωρούσαν ότι πιθανότατα κρατήθηκε ως όμηρος στη Γάζα. Δυστυχώς η πραγματικότητα τους διέψευσε ακόμη πιο τραγικά, καθώς η σορός της ταυτοποιήθηκε.

Η ανακοίνωση της Πρεσβείας:

"Η Έντεν Μπεν Ρουμπι δεν είναι πια ανάμεσα μας! Η #Ισραηλινή με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη που επισκεπτόταν κάθε καλοκαίρι την #Ελλάδα από μικρό παιδί δολοφονήθηκε πισώπλατα από τη #Χαμάς ενώ έτρεχε να σωθεί. Η κτηνωδία δεν έχει ορια! Συλλυπητήρια στην οικογένεια της! Είναι φτωχά τα λόγια..".

"Γνωρίζαμε ότι ήταν στο πάρτι"

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι παππούδες και οι γονείς της έχουν καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ενώ η ίδια μεγάλωσε στο Ισραήλ και επισκεπτόταν κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα.

Φίλη της 23χρονης που μίλησε στο MEGA, λέει: "Ήμασταν παιδικές φίλες από την κατασκήνωση. Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της, ήταν αγνοούμενη τρεις ημέρες. Ήταν στο πάρτι, γνωρίζαμε ότι ήταν στο πάρτι, και χθες βρήκαν το πτώμα της. Είναι μισή Ελληνίδα, εκεί είχε γεννηθεί (σ.σ. στο Ισραήλ) και μεγάλωσε. Είχε παππούδες από τη Θεσσαλονίκη αλλά στο Ισραήλ ζούσε. Ερχόταν για τους παππούδες της και για διακοπές. Ήταν πάρα πολύ χαρούμενη, πάντα με το χαμόγελο, η ψυχή της παρέας, πολύ ταλαντούχα και καλλιτεχνικής φύσεως και ήθελε να ταξιδεύει και να περνάει καλά".

 

"Γλυκύτατη, ταλαντούχα, με έφεση στη ζωγραφική"

Όπως αναφέρει φίλη της στην ιστοσελίδα makthes.gr, η Έντεν ήταν ένα γλυκύτατο κορίτσι, ταλαντούχα με έφεση στη ζωγραφική, το tatoo και την street art, ενώ της άρεσε πολύ να κάνει σερφ και να ταξιδεύει. Είχε πρόσφατα εκπληρώσεις τις στρατιωτικές της υποχρεώσεις στον Ισραηλινό στρατό και ήθελε να γνωρίσει τον κόσμο.

23χρονη ΙΣΡΑΗΛ

Η ίδια γνωρίστηκε με την Έντεν στην Εβραϊκή κατασκήνωση στο Λιτόχωρο, όπου η 23χρονη πήγαινε σταθερά για τουλάχιστον 5-6 χρόνια.

Οπως λέει η φίλη της, η Εντεν καταλάβαινε την ελληνική γλώσσα, δεν μπορούσε όμως να μιλήσει.

23χρονη ΙΣΡΑΗΛ

23χρονη ΙΣΡΑΗΛ

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis