Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 22/06/2019

Η διεθνής έκθεση Paris Air Show 2019, που διεξάγεται στην Γαλλία εδώ και αρκετές ημέρες, έχει «τραβήξει» τα βλέμματα, λόγω των συμμετοχών, όχι μόνο των εταιρειών που προβάλλουν τα οπλικά συστήματα και προϊόντα τους, αλλά και τα μαχητικά αεροσκάφη, που θέλουν σκόπιμα να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Το μαχητικό αεροσκάφος που έκανε τον κόσμο να παραμιλάει ήταν το JF-17 «Thunder» , το οποίο ήταν βαμμένο στα χρώματα της χώρας του, της Πολεμικής Αεροπορίας του Πακιστάν, την οποία εκπροσώπησε με τους εξαιρετικούς ελιγμούς και ευελιξία κινήσεων του.

[custom:google-ads]

Το JF-17 Thunder είναι ένα ελαφρύ μαχητικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων επόμενης γενιάς, που έχει σχεδιαστεί για εξαιρετικές επιδόσεις και διαθέτει υπερσύγχρονα, πλήρως ενσωματωμένα αεροηλεκτρονικά συστήματα.

Διαθέτει αναβαθμισμένο πιλοτήριο και προηγμένα όπλα, ενώ χαρακτηρίζεται από μια εξαιρετικά αποδοτική αναλογία κόστους / απόδοσης, προσφέροντας επαρκή εκσυγχρονισμό για αποδοτική χρήση. Θεωρείται αδιαμφισβήτητα το «καμάρι» της σύμπραξης πακιστανικών και κινεζικών τεχνολογιών αιχμής και τα πλάνα το αποδεικνύουν.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: onalert.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis