Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:10 | 27/10/2018

Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα ερμηνεύσουν τον ‘Batman’ και τον πιστό του φίλο και υπηρέτη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Todd Phillips ανακάλυψε στα πρόσωπα των Douglas Hodge και Dante Pereira-Olson τους δικούς του, ‘Alfred Pennyworth’ και ‘Bruce Wayne’ αντίστοιχα, όσον αφορά το ανεξάρτητο κινηματογραφικό project Joker που σκηνοθετεί, με τον Scott Silver να υπογράφει το σενάριο.

[custom:google-ads]

Έτσι λοιπόν, θα δούμε την μικρή εκδοχή του ‘Bruce’ να ζωντανεύει μέσα από τον Dante Pereira-Olson, ο οποίος υποδύθηκε σε νεαρή ηλικία τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Joaquin Phoenix στο ψυχολογικό θρίλερ-δράμα You Were Never Really Here. Φυσικά ο Phoenix θα μας συστηθεί ως ο Joker, με το έργο να εστιάζει στην προϊστορία της εν λόγω φιγούρας, δηλαδή στον άσημο stand-up κωμικό εν ονόματι Arthur Fleck πολύ πριν γίνει η νέμεση του Batman.

Ο Douglas Hodge με την σειρά του θα αναπαραστήσει την δεύτερη πατρική φιγούρα του ‘Bruce’,τον μπάτλερ της οικογένειας Wayne, ‘Alfred Pennyworth’.

Το cast συναπαρτίζουν οι: Robert De Niro, Zazie Beetz, Bill Camp, Marc Maron, Frances Conroy, Glenn Fleshler, Josh Pais και Shea Whigham.

Το Joker αναμένεται να διανείμει η Warner Bros. στις αμερικανικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2019.

 unboxholics.com

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis