Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:52 | 19/05/2016

"Ειδομένη Ώρα και πέντε"

Έχουμε γράψει όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε άμεσα στα μέτρα της ευαίσθητης αυτής περιοχής πως το κακό το βλέπαμε να έρχεται και οι ανώτεροι έκλειναν τα μάτια επιδεικτικά.Δεν μας άκουγαν όταν λέγαμε να παίρνουμε όπλο χημικών και γενικά ότι προβλέπεται από την κανονιστική για την υπηρεσία μας.

Μαλιστα σε αυτό συμφωνούσαν για την χορήγηση και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης και ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος.Ομως η ευθυνοφοβία χτύπησε κόκκινο και μάλλον είμαστε Διευθυντές στα καλά, και περιοδικά όταν κάθε τρείς μήνες είναι να περάσουμε από το γραφείο του γενικού για κάποιο επίδομα.Οταν ο ασύρματος κάνει τζιζ δεν έχουμε καλό σήμα .

Όταν είναι να πάρουμε αποφάσεις σηκωνουμε ώμους και χέρια. Ουτε καν πηγαίνουμε να δούμε τους τραυματίες της δικής μας υπηρεσίας με τα παρελκόμενα των αποφάσεων μας στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εκεί που μεταφέρθηκαν οι συναδέλφοι από τους τραυματισμούς τους στην Ειδομένη.Μηπως είναι η ντροπή; Που λίγους μήνες πριν μετακινήθηκε ο Υπαστυνομος της διμοιρίας που σήμερα ανταπεξήλθε πάνω από τις δυνατότητες της;. Μήπως είναι το κακό περιβάλλον της αυλής μας που μας τα παρουσιάζουν όλα τέλεια; :.. Μήπως είναι η μηδενική επαφή με το προσωπικό; :

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αιφνίδια παραίτηση Αστυνομικού Διευθυντή της ΕΛ.ΑΣ.

Ότι από τα παραπάνω και αν συμβαίνει κάποιοι συνάδελφοι μας απόψε δεν γύρισαν όπως αποχωρίστηκαν τις οικογένειές τους. Κάποιος έχει ευθύνη και οφείλουν οι συνάδελφοι για να προστατέψουν και τους ίδιους και άλλους μάχιμους αργότερα να απευθυνθούν στην ένωση μας ώστε να κατατεθούν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. ..
Τέλος η πλάκα με τις ζωές μας. ..

ΥΓ1 Παρακαλείται κάποια σειρά μου που υπηρετεί σε γραφείο στην ΔΑΕΘ να κάνει την αποδελτίωση του άρθρου πρωί πρωί και να το παραδώσει στον Διευθυντή. .
ΥΓ2 Μαζί με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων κ.Χατχοπουλο Γεώργιο επισκεφθήκαμε τους τραυματίες σε ώρες μεταμεσονύκτιες. .. Δυστυχώς εκεί δεν είδαμε ούτε έναν από την υπηρεσία μας. . Τραγικό για υπηρεσία ομαδική. .Αυτά είναι τα απώνερα της διοίκησης της φρεγάτας από αλεξιπτωτιστές. ..

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΌ ΜΈΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ 
ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis