Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:59 | 15/12/2017

Ένας Έλληνας βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες από τα άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών της Παρτιζάν στο ματς Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας στο Βελιγράδι. 

Οι εικόνες από τα επεισόδια έχουν κάνει το γύρο του κόσμου από το βράδυ της Τετάρτης, στον «εμφύλιο» μεταξύ των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας, όπου μάλλον όμως συμμετείχαν και… ενισχύσεις.

Από την Πέμπτη το πρωί κροατικά ΜΜΕ αναγνώρισαν ανάμεσα στους ημίγυμνους τραυματισμένους άνδρες δύο συμπατριώτες, ενώ το μεσημέρι η κρατική τηλεόραση της Σερβίας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αναφέροντας ότι ανάμεσα στους «συλληφθέντες υπάρχουν έξι Κροάτες, ένας Σκοπιανός, ένας Βούλγαρος κι ένας Έλληνας, οι οποίοι έχουν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και είμαστε εν αναμονή των καταθέσεων τους».

Για τον Έλληνα συλληφθέντα δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο, αλλά για δύο Κροάτες ήδη υπάρχουν τα ονόματά τους αλλά και άλλες πληροφορίες. 

Η ηλεκτρονική έκδοση της «Slodoba Dalmacia» και η ιστοσελίδα «Index» αποκαλύπτουν ότι ήδη έχουν αναγνωρισθεί οι Άντε Φίριτςκαι Νταμίρ Τοβάροβιτς, αμφότεροι από το Σπλιτ. Ο πρώτος έχει συλληφθεί και για συμμετοχή σε επίθεση εναντίον ενός γνωστού ιδιοκτήτη εστιατορίου, ενώ ο δεύτερος είναι πρωταθλητής Κροατίας στις πολεμικές τέχνες.

Τα ΜΜΕ στην Κροατία αναφέρουν πως οι δύο συμπατριώτες τους «κλήθηκαν» από «συναδέλφους τους» από τον υπόκοσμο του Βελιγραδίου για να βοηθήσουν συγκεκριμένο σύνδεσμο να πάρει τον έλεγχο της νότιας κερκίδας (εκεί που έγιναν τα επεισόδια).

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis