Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 12/10/2018

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο

Α) ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Β) ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΔΩΡΩΝ

Α) Το Σωματείο μας αναμένει την επιστροφή και την καταβολή των μισθολογικών διαφορών που προκύπτουν από την εφαρμογή δύο μισθολογικών νόμων που αφορούν -μεταξύ άλλων- στα Στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας. Η επιστροφή, θεωρείται μετά και την εξαγγελία του πρωθυπουργού δεδομένη, χωρίς να είναι δεδομένα ο χρόνος και τα ακριβή  χρηματικά ποσά  που θα επιστραφούν. Αυτά θα περιγράφονται από αναγκαία νομοθετική ρύθμιση το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα όπου και επισήμως θα σας ενημερώσουμε.  

Υπενθυμίζουμε ότι το Σωματείο μας από την πρώτη στιγμή, πάλεψε συνδικαλιστικά και διεκδίκησε δικαστικά, προσφεύγοντας στο Συμβούλιο της Επικρατείας, απόφαση του οποίου μας καθιστά  δικαιωμένους απέναντι στα μέλη μας Ειδικούς Φρουρούς και όλους τους Αστυνομικούς που προέρχονται από αυτούς.

Β) Αναφορικά με την αναδρομική διεκδίκηση των Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του Επιδόματος Αδείας, στο ύψος που είχε διαμορφωθεί με το Ν.3845/2010 και διατηρήθηκε τις βραχύβιες διατάξεις του Ν. 4024/2011 (δηλαδή 500€, 250€ και 250€ αντίστοιχα ανά έτος), κάνουμε γνωστό σε όλα τα μέλη μας ότι η δίκαιη, απολύτως απαραίτητη και αναλογική αυτή διεκδίκηση είχε εξαρχής προβλεφθεί από το Σωματείο και ωρίμασε πλέον ο καιρός, ώστε να διεκδικηθεί δικαστικά με αξιώσεις.

Υπό το φως των πολύ πρόσφατων θετικών καταρχήν νομολογιακών δεδομένων, με γνώμονα το συμφέρον των Συναδέλφων, αλλά και με απόλυτο σεβασμό στην επιβάρυνση τους, το Σωματείο μας αποφάσισε –παράλληλα με την συνεχόμενη συνδικαλιστική πίεση- και δια της δικαστικής οδού διεκδίκηση των επιδομάτων αυτών.

Σε συνεργασία με τους νομικούς του συμβούλους, έχει ήδη δρομολογήσει  τις πλέον ενδεδειγμένες νομικά  λύσεις, προκειμένου να μην χαθεί ούτε ένα δικαιούμενο ευρώ για τους Συναδέλφους. Το Σωματείο μας με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό θα καταθέσει αγωγές για τα μέλη του. Καλούνται λοιπόν  σε εγρήγορση  ώστε όσοι επιθυμούν, να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που θα περιγράφονται σε νέα ανακοίνωση το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis