Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:35 | 09/05/2017

Στον Βόλο για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είχε μεταβεί τελικά ο 19χρονος Κύπριος εθνοφρουρός, ο οποίος είχε εξαφανιστεί και τον αναζητούσαν από την προηγούμενη Παρασκευή. Μάλιστα, για να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό χρησιμοποίησε το αεροδρόμιο στο κατεχόμενο τμήμα της Μεγαλονήσου, επειδή δεν μπορούσε να αναχωρήσει από τα αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς σχετική άδεια εξωτερικού από τον στρατό.

Ο 19χρονος ανέφερε στην Αστυνομία ότι ήθελε να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό τελικό Κυπέλλου Ελλάδος και για τον λόγο αυτό μετέβη μέσω Κωνσταντινούπολης αεροπορικώς στην Αθήνα και από εκεί οδικώς στον Βόλο. Μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, πήγε στη Θεσσαλονίκη, από όπου επέστρεψε στο αεροδρόμιο Πάφου.

Τελικά, επέστρεψε στο σπίτι του στη Λεμεσό. Το διάστημα της απουσίας από τη μονάδα του βρισκόταν σε άδεια που είχε εξασφαλίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τους γονείς του, γιατί το κινητό του τηλέφωνο είχε χαλάσει. Η υπόθεση του εθνοφρουρού θα έχει συνέχεια, καθώς θα πρέπει να λογοδοτήσει στην Εθνική Φρουρά.

newsbeast.gr

Advertisement

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis