Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:55 | 06/02/2020

Η απάντηση της Κατερίνας Νοτοπούλου στα όσα σχολίασε στη Voria.gr ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνόμευσης, Δημήτρης Δαγκλής.

Γράφει ο Σαλονικιός

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απειλεί η Κατερίνα Νοτοπούλου τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρη Δαγκλή σχετικά με όσα σχολίασε στην Voria.gr περί της αστυνόμευσης του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, όταν ήταν εκείνη επικεφαλής (δείτε
εδώ).

Συγκεκριμένα, η Νοτοπούλου μου εξήγησε πως η ίδια δεν κυκλοφορούσε ποτέ συνοδεία αστυνομικού όσο ήταν επικεφαλής του γραφείου του Μαξίμου στην Θεσσαλονίκη. Παραδέχθηκε πως πράγματι μετά την ίδρυση αυτής της άτυπης κυβερνητικής δομής αποσπάστηκαν κάποιοι αστυνομικοί προκειμένου να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας στο Διοικητήριο, κυρίως όταν ερχόταν εκεί ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αλλά αυτοί ήταν έξι και στη συνέχεια οκτώ και όχι 16 και μετέπειτα 24 όπως είχε γραφτεί και σε δημοσιεύματα της εποχής.

 Επίσης μου είπε πως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Δαγκλή και του ζήτησε να ανακαλέσει τα σχόλιά του, σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η κ. Νοτοπούλου σε ανάρτησή της στο facebook κάνει λόγο για ψεύδη σχετικά με την «φρουρά» μου κατά την θητεία της στο Γραφείο Πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης.

 

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

Όπως προεκλογικά ο κ. Ζέρβας και η παράταξή του παραπλάνησε τους Θεσσαλονικείς έτσι και τώρα καταφεύγουν σε τερατώδη ψέματα και λασπολογία κάθε φορά που «στριμώχνονται».

Είναι ντροπή και κατάντια για τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρη Δαγκλή να διαδίδει ψεύδη σχετικά με την «φρουρά» μου κατά την θητεία μου στο Γραφείο Πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης όπως φέρεται να δήλωσε σε μέσο ενημέρωσης, πληροφορία η οποία δεν διασταυρώθηκε.

Επικοινώνησα η ίδια με τον κ. Δαγκλή και του ζήτησα να αποκαταστήσει την αλήθεια. Φυσικά δεν το έκανε.

Να τον ενημερώσω λοιπόν ότι κατά την θητεία μου στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, δεν υπήρχε κανένας αστυνομικός για την προσωπική μου φύλαξη ούτε χρησιμοποιούσα υπηρεσιακό όχημα.

Στο πλαίσιο δε της θητείας μου ως Υφυπουργός Εσωτερικών του Τομέα Μακεδονίας – Θράκης, υπήρχε συνολικά συνοδευτική ομάδα ασφαλείας τεσσάρων αστυνομικών όπως ορίζει ο Νόμος.
Το σημαντικό είναι ότι Συνδικαλιστές και Ηγεσία της ΕΛΑΣ ζητούν επιπλέον 100 αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη για την ασφάλεια των πολιτών και όχι για τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα στελέχη της ΝΔ.

Πηγή:
voria.gr
 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis