Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:57 | 13/11/2023

Αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας η πρόσκληση για Δημόσια Διαβούλευση με θέμα "Τεχνικές Προδιαγραφές για την προμήθεια καμερών για τη λήψη και καταγραφή εικόνας και ήχου σε δημόσιους χώρους, οι οποίες θα φέρονται επί της στολής των αστυνομικών, καθώς και λοιπών συναφών συστημάτων τα οποία θα τοποθετηθούν σε Υπηρεσιακά οχήματα»".

 

Διαβάστε επίσης

Στην εν λόγω  πρόσκληση σημειώνονται τα εξης:

Σας ενημερώνουμε ότι, η Διεύθυνση Προμηθειών/Γ.Δ.Ο.Υ.Ε.Σ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θέτει σε Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση τις εν θέματι τεχνικές προδιαγραφές και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει καταθέτοντας προτάσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η διαφάνεια της διαδικασίας.

Η Υπηρεσία μας μέσω της διαβούλευσης καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμβάλει έτσι ώστε να βελτιωθούν τα άρθρα των σχετικών τεχνικών προδιαγραφών και προτίθεται να λάβει υπόψη της τα σχόλια των ενδιαφερομένων και να αναπροσαρμόσει το σχέδιο του σχετικού Τεύχους Τεχνικών Προδιαγραφών εάν και εφόσον θεωρήσει ότι κάποια σχόλια ήταν ορθά και εποικοδομητικά.

Η Διαβούλευση στην ιστοσελίδα του ΕΣΗΔΗΣ (www.promitheus.gov.gr) θα διαρκέσει για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ( 15 ) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης.

Με το παρόν διαβιβαστικό επισυνάπτονται οι τεχνικές προδιαγραφές σε μορφή pdf.

*Δείτε την Πρόσκληση για Δημόσια Διαβούλευση εδώ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis