Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:19 | 13/10/2023

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Θέμα: «Καμία ανοχή σε διεφθαρμένους!»

 

Προς 1. Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου 

2.  Τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Φλωρίδη

3. Τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Κώστα Κατσαφάδο

4. Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο

 

Κοιν.: 1. Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) 

2. Βουλευτές Νομού Θεσσαλονίκης

 

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, αξιότιμε κ. Αρχηγέ,

Η Ένωσή μας διαμηνύει για πολλοστή φορά και προς όλες τις κατευθύνσεις, την ανάγκη κάθαρσης στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία κρίνεται επιβεβλημένη όσο ποτέ άλλοτε τη δεδομένη χρονική στιγμή. 

Άπαντες οι αρμόδιοι φορείς οφείλουμε να συμβάλουμε στην επιθυμητή κάθαρση είτε ως μεμονωμένες προσωπικότητες, είτε κατέχοντας θεσμική θέση, είτε ως συλλογικότητες - σωματεία. Η κάθαρση καθίσταται επιβεβλημένη! Από τον Αρχηγό του Σώματος έως τον τελευταίο στην ιεραρχία συνάδερφο, από τον Υπουργό μέχρι τον κατώτερο ιεραρχικά υπάλληλο του Υπουργείου, τον τελευταίο πολίτη της χώρας, πρέπει να συμβάλουμε άπαντες από οποιονδήποτε θέση κι αν κατέχουμε και να αντιληφθούμε ότι οι επίορκοι Αστυνομικοί αποτελούν καρκίνωμα στο υγιή οργανισμό που λέγεται Ελληνική Αστυνομία. Επιβάλλεται να γίνει αντιληπτό ότι οι επιορκοι λειτουργούν αποκλειστικά εις βάρος των σκληρά εργαζόμενων αστυνομικών, τη σκληρή δουλειά των οποίων εκμεταλλεύονται, χρησιμοποιώντας την είτε ως "κάλυψη" των παράνομων ενεργειών τους, είτε προς αύξηση των παράνομων απαιτήσεων τους, πάντα εις βάρος του ευυπόληπτου, επαγγελματία Έλληνα Αστυνομικού . 

Για το λόγο αυτό, άπαντες οφείλουμε να επικροτούμε τους μηχανισμούς κάθαρσης και να συμβάλλουμε στο δύσκολο έργο τους, ένας εκ των οποίων αποτελεί η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος.

Αναφορικά με την πρόσφατη επιτυχία τους, η Ένωσή μας συγχαίρει τον Διευθυντή, τους Αξιωματικούς και τα λοιπά στελέχη της Υπηρεσίας αυτής, στην προσπάθεια που καταβάλλουν προς την κάθαρση του Σώματος.

Όπως σε όλες τις Υπηρεσίες και σε όλους τους Οργανισμούς που απαρτίζονται από ανθρώπους, βεβαίως και υπάρχουν αστοχίες και δύσκολες στιγμές, ίσως να υπήρξαν ακόμη και αδικίες, πλην όμως δε θα πρέπει να αμαυρώνεται η υπόσταση και ο σκοπός των Υπηρεσιών αυτών. Άπαντες οφείλουμε να αντιληφθούμε ότι ο σκοπός της υπηρεσίας αυτής (Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας), ήτοι η κάθαρση του Σώματος, είναι για το συμφέρον και το καλό όλων μας, προκειμένου να απαλλαγούμε από τα "παράσιτα". Από αυτούς που παρασιτούν από τον υγειή Οργανισμό, τον υγειή Αστυνομικό που μάχεται καθημερινά στο πεζοδρόμιο να βγάλει το "τίμιο ψωμί" και να ζήσει την οικογένεια του! 

Καμία ανοχή στους διεφθαρμένους, καμία ανοχή στους δυσφημηστές του σκληρά εργαζόμενου Έλληνα Αστυνομικού!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Αστυνόμος Α΄ Γιαρισκάνης Πέτρος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis