Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:42 | 07/07/2015

Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικών που εστάλη στο policenet.gr

 

Άλλο τακτικές μάχης κι άλλο  γενική Στρατηγική κύριοι. 

Θα το ξαναπούμε και εμείς.

Η αντίσταση της μικρής Ελλάδας θα πρέπει να καμφθεί πάσα θυσία ώστε να «μην σηκώσουν κεφάλι αργότερα » και τα άλλα κράτη που έχουν δυσβάστακτο χρέος, δεδομένο που θα ακυρώσει την στρατηγική λιτότητας που επιλέχτηκε για να οδηγήσει στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση μέσω την δημιουργίας  ενός κυρίαρχου ευρωπαϊκού προϋπολογισμού που εκκολάπτεται από την Γαλλογερμανική πρωτοβουλία.

Οι πιέσεις που θα δεχτούμε τις επόμενες ημέρες γιαυτό το λόγο θα είναι τεράστιες και θα μας αναγκάσουν να «παίξουμε γεωπολιτικά »….όπου θα απαιτηθεί να είμαστε «καλοί παίκτες »

 

Δεν θα πρέπει λοιπόν η δυναμική που απορρέει από το Ιστορικό αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος  να εξαντληθεί στην σύναψη μιας – πάνω κάτω υπολογίζουμε ποιας – συμφωνίας.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ( και για εμάς ) είναι να αντικατασταθεί ο μηχανισμός λιτότητας στην Ε.Ε  ήτοι , να επανεκκινήσει η προσπάθεια για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, αφού η υφιστάμενη οδηγεί σε διάσπαση της Ευρωζώνης  .. σε Νότιους και Βόρειους.

Θα πρέπει συνεπώς  απαραίτητα να τροφοδοτήσει το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος - παράλληλα  –  « αντιδράσεις » εναντίων του δεδομένου πλέον αυτού  μηχανισμού λιτότητας που έχει επιβληθεί στην Ε.Ε και που « οδηγεί » την – κατά αυτό – Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση 

Η στρατηγική αυτή λιτότητας, που πλήττει βαρύτερα την πατρίδα μας είναι κατά βάση  αποτέλεσμα του  « ημιτελές συγκροτήματος » που στήριζε  την Ε.Ε  , στην φάση που ενεργοποιήθηκε.

Επιβάλετε συνεπώς  από εδώ και πέρα  ενέργειες στην κατεύθυνση αυτή, όπως, σε τακτικά διαστήματα – σε πρώτη φάση – συσκέψεις με πρωτοβουλία του κ. πρωθυπουργού, μεταξύ των κρατών που πλήττοντας περισσότερο από την λιτότητα και που σύντομα θα βρεθούν στην θέση μας, εξαιτίας του δικού τους χρέους.

Να αναληφθούν πρωτοβουλίες ώστε μέσα από μια μορφή σεισάχθειας να ελαφρυνθεί το χρέος  στα κράτη της Ε.Ε όπου αρχίζει να «βαραίνει ».

Να «συζητηθεί» το ενδεχόμενο ενός ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ κατά των μνημονίων λιτότητας ..κ.α.

Τέλος θέλουμε να ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ  πολύ, το εξής 

Η κοινωνία με το πρόσφατο δημοψήφισμα «επέστρεψε το μπαλάκι» στο πολιτικοοικονομικό σύστημα δίνοντάς του μια από τις τελευταίες ευκαιρίες.

ΕΑΝ το πολιτικοοικονομικό σύστημα  στην πατρίδα μας αλλά και  της Ευρωπαϊκής Ένωσης  ΑΠΟΤΥΧΕΙ στην κρίσιμη αυτή καμπή, όπου συγκρούονται με σφοδρότητα τα γνωστά συμφέροντα, ΤΟΤΕ  θα αποπειραθούν να αναλάβουν την διαχείριση των πολιτικοκοινωνικών καταστάσεων ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που ενδέχεται να στραφούν κατά της Δημοκρατίας.

Ας ελπίσουμε κάποιοι στην Ε.Ε. να το αντιληφθούν.

 

 Υ.Γ Με το άρθρο αυτό ολοκληρώνουμε τους πολιτικούς μας προβληματισμούς  για τα  πολιτικά τεκταινόμενα και επανερχόμαστε στο γνωστό μας «αστυνομικής κυρίως φύσης» πλαίσιο.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis