Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:14 | 02/11/2023

Τρία χρόνια μετά το διπλό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, τα παιδιά των θυμάτων προσπαθούν να συνηθίσουν στην ιδέα ότι δε θα δουν ποτέ ξανά τις μητέρες τους.

Η δίκη του αστυνομικού που πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ την πρώην σύζυγό του και τη φίλη της, έξω από το σούπερ μάρκετ όπου εργάζονταν στην Κηφισιά πήρε για ακόμη μια φορά αναβολή.

Διαβάστε επίσης

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά, όπου εργάζονταν οι δύο άτυχες γυναίκες, το 2020. Το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο την ποινή των δις ισοβίων για τις δολοφονίες των δύο γυναικών και πέντε χρόνια για παράνομη οπλοχρησία.

Τρία χρόνια μετά, οι μητέρες των δύο αδικοχαμένων γυναικών βρίσκονται και πάλι στο Εφετείο. Ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη και κάνουν λόγο για εμπαιγμό, καθώς η δίκη στο Εφετείο έχει αναβληθεί τρεις φορές.

"Έρχομαι κάθε φορά από επαρχία. Μεγαλώνω τα δύο παιδιά της κόρης μου που έμειναν ορφανά. Ο δράστης δεν τα έχει τραυματίσει, τα έχει δολοφονήσει! Έχουν συμβιβαστεί με την απώλεια της μαμάς τους, όμως δεν παύουν ποτέ να τη ζητούν κάθε μέρα", δήλωσε εξοργισμένη η μητέρα της πρώην συζύγου του αστυνομικού στο Star και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον δράστη και την οικογένειά του.

Αναγκασμένη να έρχεται αντιμέτωπη με τον φονιά του παιδιού της είναι και η μητέρα του δεύτερου θύματος, η οποία ήταν παρούσα στο Εφετείο.

"Η κόρη μου δεν ήταν παράπλευρη απώλεια. Έβαλε το πιστόλι στον κρόταφό της και τη σκότωσε με 13 σφαίρες. Με τόσες σφαίρες σκότωσε και την πρώην σύζυγό του", υποστήριξε.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis