Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
20:27 | 11/02/2024

Μια σύντομη εκδήλωση και μια ευκαιρία αναγνώρισης. Ειδικά για τον Γιάννη Καραμανλή που ήταν Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας σχεδόν 5 χρόνια. Αναφέρθηκε μάλιστα ως ο μακροβιότερος  στη θέση. Η εκδήλωση έγινε στον 5ο όροφο του κτιρίου της Α.Δ. Καβάλας.

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κώστας Σιμούδης οικοδεσπότης. Ο προηγούμενος και νυν Γενικός της ΑΜΘ, σε ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον. Τη σύντομη τελετή παρακολούθησαν ο Μητροπολίτης Στέφανος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος, οι Δήμαρχοι Μουριάδης- Αναστασιάδης, οι αντιδήμαρχοι Τσιτσιλικάκης- Λεμονίδης- Γούλας. Ήταν επίσης ο στρατηγός διοικητής της ΧΧ Μεραρχίας Νίκος Αθάνατος, ο Λιμενάρχης Θανάσης Βρύζας κτλ.

Εικόνα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ
Διαβάστε επίσης

 

Εικόνα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

 

Εικόνα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

 

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Καραμανλής δεν ξέχασε τις επιτυχίες της Διεύθυνσης επί των ημερών του. Αναφέρθηκε στην εξιχνίαση της σκηνοθετημένης ληστείας σε εταιρία μεταφοράς χρημάτων, τις φωτιές στο Νέστο τον Αύγουστο του 2023 αφού όπως είπε τότε και η Αστυνομία βοήθησε στο να εκκενωθούν χωριά.

Σημείωσε την αύξηση των περιστατικών τα Καλοκαίρια λόγω της αύξησης του τουρισμού, το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου της οδού Ομονοίας και τις 20 και πλέον δωρεές ιδιωτών. «Δούλεψα για να υπάρχει προσφορά στους πολίτες» είπε ο κ. Καραμανλής. «Είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχετε» του είπε ο Κώστας Σιμούδης για τα νέα του καθήκοντα. «Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο σας» κατέληξε.

Πηγή:  proininews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis