Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
κωπηλασία
23:14 | 28/03/2024

Η ελίτ των εν ενεργεία αθλητών και αθλητριών της ελληνικής κωπηλασίας συγκεντρώθηκε σήμερα (28/3) στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, συμμετέχοντας στο τελευταίο χρονικά κοινόβιο, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανδρών/γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, το τετραήμερο 25-28 Απριλίου. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα αποτελέσει και Ρεγκάτα Ολυμπιακής πρόκρισης για τα τελευταία πληρώματα που θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Στο κοινόβιο έχουν προσκληθεί 14 επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες οι οποίο θα παραμένουν στο Σχοινιά μέχρι τις 22 Απριλίου. Οι ίδιοι αθλητές θα προετοιμαστούν αργότερα και για την τελική Προολυμπιακή ρεγκάτα που γίνεται παραδοσιακά στη Λουκέρνη και φέτος θα διεξαχθεί το τριήμερο 19-21 Μαΐου.    

Διαβάστε επίσης

Στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά βρέθηκαν σήμερα οι: Ντούσκος Στέφανος (ΠΝΟΙ), Αναστασιάδου Ευαγγελία (ΝΟΚ), Μπούρμπου Χριστίνα (ΝΟΘ), Φίτσιου Ζωή (ΝΟΜΑΥΡ), Κοντού Μιλένα (ΝΟΜ), Γκαϊδατζής Πέτρος (ΝΑΟΚΘ), Παπακωνσταντίνου Αντώνης (ΕΝΟΑ), Καλανδαρίδης Γιάννης (ΕΝΟΑ), Παλαιοπάνος Θανάσης (ΝΟΙ), Χωλόπουλος Νίκος (ΝΟΜΑΥΡ), Ασβεστά Ιωάννα (ΝΟΘ), Φράγκου Ευαγγελία (ΝΟΓ), Λιόλιου Γ. (ΝΟΚοζ), Μπουκουβάλας Ζ (ΝΟΙ).

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis