Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:39 | 29/12/2023

" Οι τάρανδοι εξουθενώθηκαν, το έλκηθρο εκτροχιάστηκε, ο Άγιος Βασίλης όμως, κατέφτασε εγκαίρως στις Παιδοογκολογικές Κλινικές των Νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ και Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης, με περιπολικά οχήματα και δικυκλιστες της Διεύθυνσης ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ Θεσσαλονίκης και τα παιδιά παρέλαβαν τα δώρα τους!!!."

Η φιλαρμονική ορχήστρα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, συνόδευσε τη δράση με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μοιράζοντας χαρά στα παιδιά της "Λάμψης" τους γονείς τους και το ιατρικο και νοσηλευτικό προσωπικό των δύο Νοσοκομείων καθώς και οι Διοικητές και Δ/ντές των Νοσοκομείων.

Η δράση έλαβε χώρα με έγκριση του Γενικού Αστυνομικού Δ/ντη Θεσσαλονίκης   Υποστρατηγου ΚουΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ,   κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Β. Ελλάδος "Λάμψη" προς τον Δ/ντή της Δ/νσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης κου ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ ο οποίος αποδέχτηκε με χαρά και υποστήριξε υλικοτεχνικά την υλοποίηση της δράσης, ενώ συνεργάστηκαν κοινωνικοί λειτουργοί και αστυνομικοί της Δ/νσης για το αρτιότερο αποτέλεσμα, ανάλογο των ιδιαίτερων συνθηκών.

Τα παιδιά  ενημερώθηκαν απευθείας μέσω μεγαφώνου του περιπολικού,  για την ερχομό του Άγιου Βασίλη με περιπολικό όχημα και ομάδες ΔΙΑΣ, κατόπιν κλήσης του στο κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Παρέλαβαν δώρα ειδικά σχεδιασμένα, αναμνηστικά και αποχαιρετίστηκαν αμφότεροι με την υπόσχεση, να τα υποδεχτούν οι αστυνομικοί στο Κέντρο Επιχειρήσεων όπου θα παρακολουθήσουν την πραγματική διαχείριση περιστατικών και θα ανέβουν στα περιπολικά και τις μηχανες τους.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis