Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:14 | 08/02/2024

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 07-02-2024 με μία λιτή εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος, προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ, Αρχιμανδρίτης κ. Αλέξιος Κουρτέσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι συναδέλφισσες και συνάδελφοι μέλη μας, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και Δ/ντής της Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχος κ. Λυμπεράτος Αριστείδης, ο Δ/ντής της Υποδ. Ασφαλείας Πειραιά κ. Σερβές Παναγιώτης, καθώς και Διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Πειραιά.

Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, ο Πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ. Πειραιά και Αντιπρόεδρος Διοικητικών θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε μία καλή αναίμακτη χρονιά, με υγεία, ευλογία και πιο πολλές επιτυχίες. Απευθυνόμενος στα μέλη της Ένωσης ζήτησε να συνεχίσουν να στηρίζουν τις δράσεις μας, να είναι δίπλα στο σωματείο τους διαχρονικά και να απευθύνονται σε αυτό για οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύπτει και τα απασχολεί.

Επίσης, αφιέρωσε ένα κομμάτι της πίτας στις οικογένειες των θανόντων συναδέλφων μας και έδωσε μία υπόσχεση ότι από την νέα του θέση ως αντιπρόεδρος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ, θα προσπαθήσει να βελτιωθούν οι νομοθετικές ρυθμίσεις - διατάξεις που αφορούν τις οικογένειες και τα ορφανά τέκνα των θανόντων συναδέλφων μας.

Εν συνεχεία, χαιρετισμό απηύθυνε ο Δ/ντής της Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχος κ. Λυμπεράτος Αριστείδης ο οποίος από την πλευρά του ευχήθηκε Καλή Χρονιά και Υγεία σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους, καθώς και την στήριξή του στα δίκαια αιτήματά μας.

Ως Ένωση, ευχαριστούμε όλους τους προσκεκλημένους και ειδικότερα τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν, διαβεβαιώνοντας όλες και όλους ότι το 2024 θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσής μας.

Καλή Χρονιά !

                                            Για το Δ.Σ

                       Ο πρόεδρος Λιότσος Σπυρίδων

                      Η Γεν. Γραμματέας Μαλαχία Αργυρώ

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis