Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:29 | 14/01/2024

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας με ανήλικες μαθήτριες. Ο κομβικός ρόλος της 30χρονης «Λορέλα», η αναζήτηση ευκατάστατων πελατών, τα ξενοδοχεία, τα ακριβά αυτοκίνητα και οι αμοιβές.

Εξωθούσαν ανήλικα κορίτσια στην πορνεία. Πρώτα τα φωτογράφιζαν και κατόπιν αναρτούσαν ακατάλληλες φωτογραφίες στο διαδίκτυο προς αναζήτηση αδηφάγων «πελατών». Έκλειναν ακόμη και αλλεπάλληλα ραντεβού μέσα στην ίδια ημέρα προκειμένου να αποκομίσουν τεράστια οικονομικά οφέλη.

Διαβάστε επίσης

Η νέα υπόθεση μαστροπείας με θύματα ένα 15χρονο κορίτσι και μία 18χρονη, σήμερα κοπέλα γεννά απέχθεια για τους εκμεταλλευτές των κοριτσιών. Οι κοπέλες γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια με τη «Λορέλα», τη γυναίκα που έχει ήδη συλληφθεί από τις Αρχές για την εκπόρνευσή τους.

Η ίδια είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και μάλιστα η 18χρονη, μιλώντας στο MEGA, έχει αποφύγει για την ώρα να της επιρρίψει οποιαδήποτε ευθύνη.

«Τη γνώρισα στις βλεφαρίδες όταν ήμουν 15 χρόνων, κάναμε παρέα, ταιριάξαμε. Ήταν σαν αδελφή μου, όχι να με μπλέξει και τέτοια. Εγώ το έκανα αυτό, αλλά η κοπέλα δεν εμπλέκεται κάπου. Μου έλεγε ‘έλα να δουλέψεις στο κλαμπ μαζί μου, μην κάνεις τέτοια’. Μια άλλη κοπέλα φταίει, αυτή η Έλενα που είναι 25 χρόνων κι εκμεταλλεύεται πολλά κορίτσια. Αυτή μ’ έπαιρνε παντού συνέχεια μαζί της σε συναντήσεις».

Ο ρόλος της 25χρονης

Το 18χρονο θύμα, συνεχίζοντας τη διήγησή της, έβαλε στο κάδρο των ερευνών ακόμα μία γυναίκα. Όπως υποστήριξε, η 25χρονη ήταν αυτή η οποία έκλεινε τα ραντεβού στις κοπέλες με εύπορους άνδρες ενώ μάλιστα πήγαινε μαζί τους στα ραντεβού.

Ο μεσήλικας από τα βόρεια προάστια και οι είκοσι συνευρέσεις με ανήλικη

Από τη δικογραφία προκύπτει η διαστροφική εμμονή κάποιων ανθρώπων να συνευρίσκονται με ανήλικα παιδιά. Συγκεκριμένα, ένας 64χρονος άνδρας από το Ψυχικό φέρεται πως είχε περισσότερες από είκοσι σεξουαλικές συνευρέσεις με ανήλικη σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στα Εξάρχεια. Για καθεμιά εξ αυτών πλήρωνε ακόμα και 200 ευρώ.

Εντύπωση έχει προκαλέσει επίσης ένα ραντεβού ανήλικης, η οποία συνευρισκόταν με δύο άνδρες ταυτόχρονα. Ο ένας πλήρωνε 150 ευρώ τη φορά και ο άλλος πλήρωνε έναντι τατουάζ. Η ανήλικη συνευρέθηκε με αυτούς τους δύο άνδρες τουλάχιστον δέκα φορές.

Το κύκλωμα

Η 30χρονη, μητέρα μάλιστα ενός ανήλικου αγοριού, ήταν αυτή που εντόπιζε τ’ ανήλικα κορίτσια και τους έκλεινε ραντεβού με πελάτες. Παρουσιαζόταν ως αισθητικός.

Το δεύτερο άτομο που έχει συλληφθεί είναι ένας 34χρονος, ο οποίος ήταν αυτός που φωτογράφιζε τα κορίτσια, αναρτούσε το πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο, έβρισκε και έκλεινε ραντεβού με ευκατάστατους άνδρες και δραστηριοποιούταν κυρίως στα βόρεια προάστια.

Μέσω αυτού προγραμματίστηκαν τουλάχιστον δέκα ερωτικά ραντεβού.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθη κι ένας 55χρονος, που σύμφωνα με τις Αρχές, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2023 συνευρέθηκε ερωτικά, τόσο στο σπίτι του όσο και σε ξενοδοχείο με δύο ανήλικες κοπέλες έναντι 100 ευρώ.

«Προπλήρωσε δωμάτιο τριών ατόμων για λίγες ώρες, αλλά και στα μέσα Ιουλίου, είδα τον ίδιο άντρα μαζί με τις ίδιες κοπέλες» είπε υπάλληλος του ξενοδοχείου.

«Υπάρχουν άλλοι έξι κατηγορούμενοι πλην των τριών που έχουν συλληφθεί, στη συγκεκριμένη δικογραφία, αλλά η έρευνα θα συνεχιστεί καθώς σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα θύματα αλλά κι άλλοι δράστες» ενημέρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου.

Η μάνα που ξετύλιξε το κουβάρι

Το νήμα άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα μιας εκ των δύο ανηλίκων, ανακάλυψε πως η κόρη είχε πέσει θύμα κυκλώματος μαστροπείας και το κατήγγειλε τον Αύγουστο στην αστυνομία.

«Η μάνα της αφού έμαθε για την κόρη τι κάνει και τι γίνεται κι ερχόταν εδώ πέρα και καθόταν και κοιμόταν στην αδελφή μου, την φιλοξενούσε η αδελφή μου, νόμιζε ότι όλα τα κάνει η αδελφή μου», είπε ο αδελφός της 30χρονης.

Όπως λένε οι γείτονες της 30χρονης κοπέλας, αρκετές φορές το καλοκαίρι έβλεπαν πανάκριβα αυτοκίνητα να φτάνουν έξω από την πολυκατοικία της και να αφήνουν ανήλικα κορίτσια. «Άκουγα φασαρίες, μικρά παιδάκια, ένα αυτοκίνητο μαύρο γύρω στις 6.30 γύρναγε με μουσική τέρμα. Έβγαιναν στα μπαλκόνια, φώναζε κάποιος στο δεύτερο εδώ. Έχουν κάνει και μηνύσεις».

Στο σπίτι του 34χρονου και του 55χρονου εντοπίστηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων, καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

tovima.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis