Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:16 | 25/08/2021

Πλησιάζει η στιγμή που οι φανατικοί της σειράς «La Casa De Papel» θα δουν το πρώτο επεισόδιο της 5ης και τελευταίας σεζόν της σειράς του Netflix, που έσπασε τα ταμεία διεθνώς.

Η συμμορία του «La Casa De Papel» είναι κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφεραν να διασώσουν τη «Λισαβόνα», αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινούν καθώς έχασαν έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από την Σιέρρα και για πρώτη φορά, δεν έχει κάποιο σχέδιο απόδρασης.

Πάνω που νόμιζαν όταν τα χειρότερα πέρασαν, ένας νέος αντίπαλος μπαίνει στην αρένα και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη για τον πέμπτο και τελευταίο κύκλο του «La Casa De Papel». Ο δημιουργός της σειράς, Άλεξ Πίνα δήλωσε για τα όσα θ' ακολουθήσουν: «Ο πόλεμος αγγίζει πρωτοφανή επίπεδα ακρότητας και βαναυσότητας, αλλά αυτή είναι και η πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

Ποιοι είναι όμως κάποιοι από τους νέους χαρακτήρες που θα δούμε στη σειρά;

Ο γιος του Berlin κρατάει στα χέρια του την τύχη της συμμορίας του Casa de Papel;

Ο ηθοποιός Πάτρικ Κριάδο (Patrick Criado) θα παίξει τον ρόλο του Ραφαέλ, που είναι ο γιος του Berlin (Πέδρο Αλόνσο - Pedro Alonso) ένας 31χρονος μηχανικός που θέλει να ζήσει μια τελείως διαφορετική ζωή από εκείνη του πατέρα του, και μπορεί να έχει στα χέρια του τη λύση για να δραπετεύσει η συμμορία από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

Η ύπαρξή του αναφέρθηκε στην πρώτη σεζόν όταν ο Berlin λέει στη Rio τι σημαίνει να έχεις παιδί. «Είναι μια πυρηνική κεφαλή που θα καταστρέψει τα πάντα». Αυτός ο γιος είναι τώρα 31 ετών, και μπορεί να αποδειχθεί «πρόσωπο-κλειδί». 

Πηγή: ethnos.gr


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis