Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 14/06/2019

Τα εξοπλιστικά προγράμματα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ (U.S Navy) έχουν δεχθεί έντονη κριτική για την κατεύθυνση την οποία έχουν πάρει με τα περίφημα αλλά και εξαιρετικά προηγμένα πλοία τύπου LCS, ωστόσο το πιο πρόσφατο πλοίο αυτής της κατηγορίας θα καθελκυστεί το Σάββατο.

Το νέο πλοίο LCS ονόματι USS Minneapolis-Saint Paul θα καθελκυστεί το Σάββατο, με το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό να εξετάζει τον τρόπο με το οποίο αυτό θα αξιοποιηθεί σε νέα επιχειρησιακά περιβάλλοντα όπου απαιτούνται προηγμένα οπλικά συστήματα και τεχνολογίες.

[custom:google-ads]

Το πλοία (LCS) κατηγορίας Freedom είναι ευέλικτα πολεμικά πλοία, που διαθέτουν εξελιγμένους αισθητήρες και τους πιο προηγμένους πυραύλους, ενώ επίσης είναι εξοπλισμένα με τεχνολογίες αιχμής για να μπορούν να αντιμετωπίσουν απειλές ηλεκτρονικού πολέμου και κυβερνοασφάλειας.

Πρόκειται για πλοία που είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστα, μπορούν να εκτελέσουν μεγάλο εύρος αποστολών, όπως επιχειρήσεις εκκαθάρισης θαλασσών από νάρκες, ανθυποβρυχιακό πόλεμο, ενώ παράλληλα μπορεί να υποστηρίξει πλήρως τον ρόλο ενός πλοίου επιφανείας.

Δείτε βίντεο από πολεμικά πλοία LCS:

onalert με αναφερόμενη πηγή: Defence Blog

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis