Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
h
19:00 | 28/11/2023

Ο δεύτερος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζον Άνταμς, περιγράφει τον ζωτικό ρόλο που παίζει η συλλογή αστυνομικών αποδεικτικών στοιχείων στον προσδιορισμό πιθανού σφάλματος σε ποινικές υποθέσεις. Χωρίς αδιαμφισβήτητα τεκμηριωμένα στοιχεία, κρίσιμα κομμάτια του ιστορικού ενός περιστατικού μποροεί να παραλειφθούν, παρουσιάζοντας μια ελλιπή εικόνα του τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

Η εταιρεία Spacesaver γνωρίζει την αξία της συλλογής και αποθήκευσης των αστυνομικών αποδεικτικών στοιχείων και αντικατοπτρίζει αυτή την αξία στα συστήματα αποθήκευσης αποδεικτικών στοιχείων που κατασκευάζονται στα κεντρικά γραφεία της στο Fort Atkinson της πολιτείας Ουισκόνσιν των ΗΠΑ. Η ακεραιότητα κάθε αποδεικτικού στοιχείου πρέπει να διαφυλάσσεται και αυτό το γεγονός αποτελεί πρωταρχικό μέλημα σε κάθε σύστημα και εξάρτημα που παρέχει η εταιρεία.

Διαβάστε επίσης

Παρακάτω παρατίθενται λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίξουν το αρχικό στάδιο αποθήκευσης αποδεικτικών στοιχείων, το οποίο συμβαίνει κατά την πρόσληψη αυτών.

Ταιριάζει σε κάθε περίπτωση

Όταν προσάγουν έναν ύποπτο, οι αστυνομικοί ερευνούν τον ίδιο και τα υπάρχοντά του για να εντοπίσουν και να κατηγοριοποιήσουν τα προσωπικά του αντικείμενα. Ορισμένα από αυτά τα στοιχεία, προσδιορίζεται ότι σχετίζονται με μια πιθανή υπόθεση και πρέπει να διατηρηθούν στην ακριβή τους κατάσταση για επεξεργασία. Όπως είναι εύλογο ορισμένες λύσεις αποθήκευσης πρέπει να είναι διαθέσιμες στους αστυνομικούς. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από αυτές τις διαφορετικές λύσεις πρόσληψης και προσωρινής/βραχυπρόθεσμης αποθήκευσης.

ΘΥΡΙΔΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΨΥΓΕΙΟΥ

climate controlled evidence locker storage

Ειδικά σχεδιασμένα για την αποθήκευση εύθραστων αντικειμένων που πρέπει να παραμένουν σε σταθερή θερμοκρασία, τα μεγάλου και μικρού μεγέθους ντουλάπια αποδείξεων ψύξης είναι ιδανικά για βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη χρήση και μπορούν να ενσωματωθούν σε ήδη υπάρχουσες ντουλάπες αποδεικτικών στοιχείων.

ΘΥΡΙΔΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

vented narcotics locker

Το συγκεκριμένο ντουλάπι αποδεικτικών στοιχείων της Spacesaver έχει σχεδιαστεί για να παρέχει επιπλέον ασφάλεια για τις ανάγκες συλλογής και αποθήκευσης αποδεικτικών στοιχείων ενός αστυνομικού τμήματος. Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί με το σύστημα HVAC για τη μείωση της οσμής και τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα.

ΘΥΡΙΔΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΠΛΩΝ

evidence weapons storage lockers

Το ντουλάπι αποδεικτικών στοιχείων - όπλων της Spacesaver συνδυάζει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά αποθήκευσης όπλων που χρειάζεται το αστυνομικό τμήμα με τα πρότυπα διπλής ασφάλειας που απαιτούνται, παρέχοντας όλα αυτά, σε μια πιο οικονομικά αποδοτική λύση.

Ανεξάρτητα από το σχήμα, το μέγεθος ή τη μορφή που έχουν τα αστυνομικά αποδεικτικά στοιχεία, η Spacesaver έχει την τεχνογνωσία και τις λύσεις για να διατηρήσει την απαιτούμενη ασφάλεια. Υποστηριζόμενα από ένα εκτεταμένο δίκτυο ειδικών τοπικών συμβούλων και εγκαταστατών, τα συστήματα αποθήκευσης αποδεικτικών στοιχείων που διαθέτει η εταιρεία διαθέτουν πολύ καλές προδιαγραφές.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis