Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 27/01/2018

Συνελήφθη μετά από αναζητήσεις, απογευματινές ώρες της 24-1-2018 στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ένας 34χρονος υπήκοος Γεωργίας, για κλοπή από οικία στην ίδια περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Χαλανδρίου, ο 34χρονος αποτελεί μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές από οικίες στα βόρεια προάστια. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν δύο (2) αλλοδαπές και συγκεκριμένα μία 31χρονη ομοεθνής του και μία 50χρονη υπήκοος Μολδαβίας, ως συνεργοί του.

[custom:google-ads]

Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν συγκροτήσει από τον περασμένο Οκτώβριο, εγκληματική ομάδα με σκοπό την διάπραξη διαρρήξεων οικιών, από το εσωτερικό των οποίων αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ακολούθως, διέθεταν προς πώληση τα κλοπιμαία, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές που είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα και τα οποία στη συνέχεια παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.

Περαιτέρω, κατασχέθηκαν έπειτα από κατ’ οίκον έρευνα διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία,  3  ρολόγια και  5 κλειδιά αυτοκινήτου.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί  6  περιπτώσεις κλοπών από οικίες στο Χαλάνδρι και στα Βριλήσσια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζεται.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis