Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:05 | 26/03/2015

 

Δημοσιεύουμε επιστολή που εστάλη στη φόρμα επικοινωνίας τoυ policenet.gr

5.11.2007: Ζωνιανά Ρεθύμνης. 3 συνάδελφοι Ειδικοί Φρουροί τραυματίες εν ώρα υπηρεσίας σε ενέδρα με καλάσνικοφ εναντίον τους από μερικούς ψευτοπαλικαράδες. Ο ένας εξ αυτών ο Στάθης Λαζαρίδης νοσηλεύεται όντας ΄φυτό΄μέχρι και σήμερα στο 401 Γ.Σ.Ν.Ε.

23.03.2015: Βρύσσες Χανίων. 2 συνάδελφοι τραυματίες εν ώρα υπηρεσίας από καραμπίνα βοσκού, ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική με σκάγια στο κεφάλι.

Σαv να μην άλλαξε τίποτα εκεί κάτω.

Η ουσιαστική ατιμωρησία της πρώτης περίπτωσης έφερε σαν αποτέλεσμα την ενθάρυνση της παραβατικής συμπεριφοράς στην Κρήτη όλα αυτά τα χρόνια.

Γνωρίζουμε πως τα Τ.Α.Ε. στην Κρήτη, όντας η ραχοκοκαλιά της αστυνόμευσης σε όλο το νησί, γίνονται συχνά στόχος, λόγω των σημαντικών συνεχών πληγμάτων που φέρουν στην ντόπια βαριά εγκληματικότητα. Γι' αυτό και οι άνανδρες επιθέσεις κατά αυτών είναι πολλές από ιδρύσεώς τους.

Το αποκορύφωμα η ύπουλη και πισώπλατη επίθεση κατά των συναδέλφων από έναν 50χρονο βοσκό.

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας καταδικάζει την δειλή και αναίτια δολοφονική επίθεση κατά των συναδέλφων του Τ.Α.Ε.

Αποκορώνου στα Χανιά, απαιτεί την άμεση και ουσιαστική τιμωρία του από χρόνια παραβατικού 50χρονου βοσκού, συμπαραστέκεται στο Σωματείο Ειδικών Φρουρών Κρήτης και θα πράξει ό,τι μπορεί για να στηρίξει και έμπρακτα τον βαριά τραυματία Ειδικό Φρουρό και την οικογενειά του , ο οποίος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis