Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 28/05/2015

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, πραγματοποίησαν επιχείρηση εκκαθάρισης του χώρου, από όλους εκείνους τους καταληψίες, οι οποίοι εδώ και πολλούς μήνες λυμαίνονται το χώρο και τρομοκρατούν τους ανυποψίαστους πολίτες που πανε εκεί καθημερινά για να παρκάρουν.

Μέσα από το CretePlus.gr έχει γίνει πολύς λόγος για το πάρκινγκ στην καρδιά της πόλης που έχει γίνει σημείο σύγκρουσης για πολίτες οι οποιοι αφήνουν το αυτοκίνητό τους και ρομά που απειλούν στη συγκεκριμένη περιοχή, δρώντας ανενόχλητοι!

Το CretePlus.gr ειχε επισημάνει πολλάκις τον τελευταίο χρόνο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά πολίτες οι οποίοι περνούν από το πάρκινγκ στην αρχή της λεωφόρου Ικάρου κάτω ακριβώς από την πλατεία Ελευθερίας. Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.



Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε καταγραφεί ένα ακόμη περιστατικό κατά το οποίο πολίτες τις βραδινές ώρες δέχονται έντονες απειλές από τσιγγάνους.

Ενώ στις 9 Απρίλη είχε καταγραφεί αποκλειστικά στο CretePlus.gr ακόμα ένα περιστατικό (Διαβάστε ΕΔΩ).

Μια κυρία η οποία είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της στο σημείο, δέχτηκε τη μήνη των ρομά και των παιδιών τους, τα οποία με παρότρυνσή τους της πέταξαν πέτρες στο αυτοκίνητο γιατί «τόμλησε» (!) να παρκάρει το όχημα εκεί που δεν ήθελαν αυτοί...



Περαστικοί κατέγραψαν τις σκηνές και μάλιστα ειδοποίησαν την Αστυνομία που ήταν κοντά, χωρίς όμως να συμβεί τότε το παραμικρό, αφού οι μικροί και μεγάλοι δράστες είχαν καταφέρει να απομακρυνθούν.

creteplus.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis