Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:42 | 08/11/2018

Υπεράνω ποταμών είναι , σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας  efkozani.gr,  η αποστρατεία ενός εξαίρετου αξιωματικού της ΕΛΑΣ, που υπηρέτησε σε όλες τις μάχιμες υπηρεσίες με εξέχουσα επιτυχία, εμπνέοντας πάντα τον σεβασμό σε συναδέλφους και πολίτες, αφού πάντα κατόρθωνε επιτυχώς να συνθέτει τον υπηρεσιακό του ζήλο με την αγάπη του στους συνανθρώπους του, τους οποίους υπηρέτησε πιστά κι αληθινά σε όλα τα χρόνια της αστυνομικής του σταδιοδρομίας!

[custom:google-ads]

H αποστρατεία του αστυνομικού διευθυντή Ευθύμιου Αμαραντίδη ήταν μη αναμενόμενη, κατά κοινή ομολογία, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια, ειδικά, ως ιθύνων νους και «τιμονιέρης» της αστυνομικής διεύθυνσης Καστοριάς, οι εκεί υπηρεσίες οργανώθηκαν, σχεδιάστηκαν και λειτούργησαν άψογα, καταγράφοντας απανωτές επιτυχίες, εμπεδώνοντας έτσι το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και εμπνέοντας συγχρόνως τον σεβασμό στο κοινωνικό σύνολο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: BINTEO: 14 φορές του ζήτησαν οι αστυνομικοί να τους δείξει την ταυτότητα του - Δείτε τι ακολουθησε


Στα τρία χρόνια αυτά, πολλαπλές οι επιτυχίες των ανδρών των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού Καστοριάς, με επικεφαλής τον κ. Αμαραντίδη, τόνοι χασίς και άλλων σκληρών ναρκωτικών έπεσαν στα δίχτυα τους και ο νομός από ανοιχτή πύλη εισόδου ναρκωτικών στη χώρα μας από την Αλβανία που ήταν, έκλεισε ερμητικά, αποθαρρύνοντας έτσι τους «εμπόρους θανάτου», οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς άλλα «μονοπάτια» και άλλες εισόδους! Αλλά και οι εν γένει υπηρεσίες της αστυνομικής διεύθυνσης Καστοριάς λειτούργησαν επιτυχώς, πάντα μέσα στα πλαίσια των υπηρεσιακών τους καθηκόντων, με σεβασμό στον πολίτη και οι πολίτες «είχαν και έχουν να λένε», σήμερα δε αφήνοντας τις ρίζες υγιείς ο κ. Αμαραντίδης, τα δένδρα καρποφορούν και φέρνουν κι άλλα, εκεί στην Καστοριά!

Τον τελευταίο χρόνο ο Ευθύμιος Αμαραντίδης έφυγε από την Καστοριά και τοποθετήθηκε αναπληρωτής γενικός περιφερειακός διευθυντής αστυνομίας Δυτ. Μακεδονίας, ώσπου ήρθαν οι «κρίσεις» και αποστρατεύθηκε… ως «ευδοκίμως τερματίσας την σταδιοδρομία του…»! Εμείς θα ξεφύγουμε από το «κλισέ» και θα λέγαμε «ως αδοκίμως και αδίκως τερματίσας την…».

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η μικροψυχία των κριτών, τα ταπεινά τους ελατήρια, το θάψιμο των αξιών και άξιων… οδήγησαν στις «κρίσεις»!

Κατά που άραγε βρίσκεται η φρόνηση, η δικαιοσύνη και η ανδρεία των ηγετών;! Αυτών που αποφασίζουν ελλείψει των ανωτέρω αρετών!

Οι αρετές όμως, η επιστήμη της ηγεσίας και η διαχείριση της εξουσίας, δυστυχώς δεν διδάσκονται, καθόσον δεν υπάρχουν κατάλληλοι δάσκαλοι να τις διδάξουν. Έτσι, τα ιδεώδη με τα οποία επιβάλλεται να εμφορείται ο κάθε ηγέτης, είναι η ορθότητα και το δίκαιο της γνώμης, αλλά φευ, μόνο αυτά δεν υπάρχουν!

Οι άρχοντες, όταν αποφασίζουν, πρέπει να συμβουλεύονται από τους πολίτες, από τους επαΐοντες και ειδήμονες, απ’ αυτούς που έχουν ιδίαν αντίληψη των γεγονότων… για να είναι έτσι οι αποφάσεις τους ορθολογιστικές, αξιοκρατικές και δίκαιες. Και όχι στις κρίσεις και αποφάσεις τους να ισχύουν οι μαθηματικές ιδιότητες, εν προκειμένω, αφού ο τρανός Α δεν θέλει τον Β, άρα και ο Γ που συντάσσεται με τον Α δεν θέλει τον Β!… ο τάδε ανήκει στο κόμμα Α και ο δείνα στο κόμμα Β, άρα και ο Γ που ανήκει στο κόμμα Α δεν θέλει τον Β!… τσαλαπατώντας έτσι αξίες και ιδανικά!

Μα πάντα έτσι γινόταν, και σε χείριστο βαθμό μάλιστα, με τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

Από μια κυβέρνηση όμως αριστερή, όπως διατείνονται πως είναι, περιμέναμε καλύτερη δημοκρατία και περισσότερη αξιοκρατία… μα μας ξεγέλασαν κι αυτοί!!!


Πηγή: efkozani.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis