Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:13 | 20/09/2021

Δεκαοκτώ ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Mad Clip, βρέθηκαν ο χρυσός σταυρός μεγάλης αξίας και το κινητό του τηλέφωνο που είχαν «κάνει φτερά» και τα αναζητούσε η οικογένεια του τράπερ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή Tlive, ο σταυρός και το κινητό του τράπερ βρίσκονταν στις λαμαρίνες της Porsche, που, μετά το δυστύχημα, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Νωρίτερα, έγινε αυτοψία στη μάντρα στη Γλυφάδα, όπου βρίσκεται η Porsche του τράπερ, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει ο πατέρας του Mad Clip, κ. Μαδιάς αλλά και ειδικοί της Τροχαίας.

 Πρόκειται για έναν σταυρό που φορούσε πάντα ο 34χρονος, ήταν δώρο συγγενή του και είχε αξία τουλάχιστον 10.000 ευρώ.

Mad Clip: Τι είχε καταγγείλει ο παππούς του λίγες ημέρες μετά το θάνατό του

Την καταγγελία για τον σταυρό του Mad Clip έκανε από την πρώτη στιγμή ο παππούς του αδικοχαμένου τράπερ. «Από τη σορό έλειπε ο σταυρός του που έκανε 10.000 ευρώ, που κάποιος τον πήρε, όπως και το κινητό τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ» είχε πει ο παππούς του Mad Clip, λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα.

Μάλιστα ο πατέρας του Mad Clip είχε καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για την εξαφάνιση του σταυρού και του κινητού τηλεφώνου του γιου του.

Πηγή:  newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis