Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:22 | 14/08/2018

Η XTech Tactical, κατασκευαστής εξαρτημάτων κυκλοφορεί μια γεμιστήρα για AK που ισχυρίζεται ότι αποτελεί ότι "πιο προηγμένο, ανθεκτικό και αξιόπιστο" έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Η εν λόγω γεμιστήρα, (λέγε με MAG47), είναι πολυμερής στη σύνθεσή της και διαθέτει ένα ελατήριο ανοξείδωτου χάλυβα 17-7, ενισχυμένα χείλη τροφοδοσίας από ανοξείδωτο χάλυβα και λοβό ασφάλισης, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση χωρίς εργαλεία και γεωμετρία λοβού που εξασφαλίζει ότι ταιριάζει με τα περισσότερα πυροβόλα όπλα τύπου AK. Αυτή είναι μια 30άρα γεμιστήρα που θα φανεί γνώριμη από τα παλιά σε όσους θυμούνται το AK30 της US Palm.

[custom:google-ads]

Στο δελτίο τύπου, η XTech Tactical υποστηρίζει ότι η δοκιμή για το MAG47 ήταν "εκτεταμένη", και περιελάμβανε πάνω από 20.000 γύρους χωρίς καμία αποτυχία. Περιέλαβε επίσης εκατοντάδες πτώσεις, εκθέσεις σε χημικά, σκληρά κλίματα και γενικά καταχρήσεις. Ο στόχος ήταν τεθεί ψηλότερα ο πήχης στις αμερικανικές πολυμερικές γεμιστήρες AK.



"Είχαμε μια πολύ προσωπική αποστολή σε αυτό το πρόγραμμα να αντιπροσωπεύσουμε τη χώρα μας φτιάχνοντας ένα προϊόν που όχι μόνο έχει πέραση στους καταναλωτές αλλά δείχνει στον κόσμο ότι οι ΗΠΑ μπορούν να παράξουν μια γεμιστήρα ΑΚ εφάμιλλη με τις καλύτερες γεμιστήρες ΑΚ που έγιναν ποτέ από χώρες όπως η Βουλγαρία και η Ρωσία", δήλωσε ο Jeremy Deadman, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της XTech Tactical.

Η εταιρεία συνεργάστηκε με τον Tom Cornelius, εκπαιδευτή ξένων όπλων με έδρα την Αριζόνα, πρώην αστυνομικό και γενικώς ενθουσιώδη φαν των AK, σε αυτό το συγκεκριμένο έργο.

"Ο Tom συνέβαλε σε κάθε βήμα ώστε το MAG47 να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Tom και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του και σε μελλοντικά προγράμματα ", πρόσθεσε ο Deadman.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για το MAG47 είναι $ 28.95.

Δείτε τις λειτουργίες και ένα βίντεο που παρουσίαζει το MAG47 παρακάτω.


    Ταιριάζει με τα περισσότερα AK47s
    
Ανοξείδωτα ενισχυμένα χείλη τροφοδοσίας και λοβοί ασφάλισης
    
Μηχανισμός αντεπιστροφής ελατηρίων
    
Ανοξείδωτο ατσάλινο ελατήριο
    
Πλάκα γρήγορης απελευθέρωσης για εύκολο καθάρισμα
    
30άρα χωρητικότητα

Πηγή:tactical-life.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis