Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 17/11/2016

Είναι επίσημο πλέον. Δηλαδή δεν είναι, αλλά αυτό καταλαβαίνουμε. Η Marvel έχει βαλθεί να μετατρέψει σε ταινία ή σειρά κάθε ήρωα και ηρωίδα που έχει εμφανιστεί ποτέ σε κόμικς της. Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί μάλλον ζουν σε έκσταση, αλλά μήπως αυτός ο άνευ προηγουμένου καταιγισμός οδηγήσει σε σημείο καμπής και κορεσμού; Χα! Ας γελάσουμε. Πείτε "γεια" στους Inhumans.

Στα σινεμά, οι Avengers και οι Guardians of the Galaxy παίζουν ακόμα χωρίς αντίπαλο, το ντεμπούτο του Doctor Strange ξεπερνά τις προσδοκίες, ενώ η επιστροφή του Spider-Μan "σπίτι" δεν αργεί. Στην τηλεόραση παίζει το Agents of S.H.I.E.L.D., ενώ στο Netflix μετά τον Daredevil, οι Luke Cage, Jessica Jones, Iron Fist, Punisher και Defenders στήνουν σιγά - σιγά μία πολύ δυνατή ομάδα. 

Αν βάλουμε στην και το σύμπαν των X-Men χάρη στην πρεμιέρα του Legion, αλλά και τον Deadpool, καταλαβαίνουμε ότι η Marvel έχει ξεφύγει λίγο. Βασικά, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι έχει κατακτήσει τηλεόραση, internet και κινηματογράφο κι έχει το μισό Hollywood στη δούλεψη της, σε βαθμό που άλλες παραγωγές ψάχνουν ηθοποιούς και δεν βρίσκουν.

Και όσο καταφέρνει να μένει μακριά από κάποιες παραφωνίες, όπως τα Spider-Man και το φρικτό Fantastic Four που προσπαθούμε να ξεχάσουμε, για τα οποία ευθύνονται άλλα studio, γιατί να σταματήσει; Και κάπως έτσι...

...έρχονται οι Inhumans αλλά πώς, πού και πότε;

Οι Inhumans είναι μια φυλή υπέρ-ανθρώπων με πολλές διαφορετικές και μοναδικές δυνάμεις και εισήχθησαν στο lore των κόμικς της Marvel από τον Stan Lee και τον Jack Kirby το 1965.

Έχουν τις ρίζες τους στην περίοδο του πολέμου μεταξύ των εξωγήινων Kree και Scrull, εκατομμύρια χρόνια πριν την εποχή μας. Τότε, οι Kree που είχαν μια βάση στον πλανήτη Ουρανό, ξεκίνησαν πειράματα στις ακόμα υποανάπτυκτες ανθρώπινες φυλές, όπως τους Homo Sapiens και τους Cro-Magnon, προσθέτοντας εξωγήινο υλικό στο DNA τους με ως σκοπό τη δημιουργία υπέρ-στρατιωτών.

 

 

Marvel: η ταινία των Inhumans γίνεται τελικά σειρά, με ένα twist

 

 

Όταν για άγνωστους λόγους εγκατέλειψαν το πείραμα, τα μεταλλαγμένα πλέον πειραματόζωα δημιούργησαν δικές τους ανεπτυγμένες κοινωνίες σε διάφορα μέρη του γαλαξία. Αυτά τα πειραματόζωα είναι πλέον, οι Inhumans.

Ο βασιλιάς των Inhumans είναι o Black Bolt και μερικά άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι οι Medusa, Crystal, Karnak, Corgon, αλλά και ο σκύλος Lockjaw, οι οποίοι έχουν βοηθήσει πολλές φορές τους Fantastic Four ή τους Avengers και τους X-Men να αντιμετωπίσουν εχθρούς όπως τον Apocalypse ή τον Ultron.

 

 

Marvel: η ταινία των Inhumans γίνεται τελικά σειρά, με ένα twist

 

 

Βέβαια η επική ιστορία και οι περιπέτειες τους δεν έχει μεταφερθεί ποτέ αυτούσια στη μικρή ή την μεγάλη οθόνη -αν και γνωρίσαμε μερικά μέλη της "παρέας" μέσω του Agents of S.H.I.E.L.D. Μέχρι τώρα...

Ωστόσο, αν και περιμέναμε εδώ και καιρό νέα σε σχέση με μια ταινία από το MCU προγραμματισμένη για το 2018-19 που θα αφορούσε τις περιπέτειες αυτή της ομάδας superheroes, τελικά η Marvel ανακοίνωσε ότι οι Inhumans αποκτούν μια σειρά. Και υπάρχει ακόμα μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια.

Η σειρά θα είναι συμπαραγωγή της Marvel, του καναλιού ABC και των κινηματογράφων IMAX. Ιδιόμορφη κοινοπραξία και το ερώτημα προφανές: γιατί οι IMAX στο κόλπο;

Επειδή σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς θα προβληθούν στους αμερικάνικους κινηματογράφους, πριν αρχίσουν να προβάλλονται ως εβδομαδιαία σειρά στο ABC το φθινόπωρο του 2017. 

Βέβαια, οι προβολές θα γίνουν αποκλειστικά σε αίθουσες IMAX και εξαιτίας αυτού, δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα προβληθούν στην μεγάλη οθόνη στην Ελλάδα, όπου ακόμα IMAX δεν έχουμε.

Σύμφωνα  με το Hollywood Reporter, η πρώτη σεζόν των Inhumans θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και -παρά την πεποίθηση μερικών- δεν θα αποτελούν spin-off των γεγονότων από το Agents of S.H.I.E.L.D. Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται το φθινόπωρο του 2017, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο για cast και λοιπούς συντελεστές. 

Μόλις διαρρεύσει οποιαδήποτε πληροφορία και εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε

www.pathfinder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis