Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:15 | 15/03/2019

Οι παίκτες του MasterChef έπρεπε να μαγειρέψουν για την Αεροπορία του Στρατού και να ταΐσουν περίπου 80 στρατιωτικούς.

Από τις πιο εντυπωσιακές λοιπόν στιγμές του επεισοδίου ήταν η πτώση αλεξιπτωτιστών, οι οποίοι και προσγειώθηκαν δίπλα από εκεί που μαγείρευαν οι παίκτες του MasterChef 3.

https://cdn.cretalive.gr/_750xAUTO_fit_center-center_86/masterchef1_3.jpg?mtime=20190314135516

MasterChef 3: Η ξανθιά αλεξιπτωτίστρια που «μάγεψε» τον Παντελή

«Είμαστε γοητευμένοι από την εντυπωσιακή σας είσοδο» είπε προς τους αλεξιπτωτιστές ο Πάνος Ιωαννίδης στο MasterChef 3.

«Είδαμε από ψηλά ότι κάτι καλό μαγειρεύετε εδώ κάτω και είπαμε να σας επισκεφθούμε, ελπίζω να έχετε τη δυνατότητα να ταΐσετε τριάντα πεινασμένους αλεξιπτωτιστές» απάντησε ο διοικητής αντισυνταγματάρχης Χρήστος Κωστάκης.

[custom:google-ads]

Ωστόσο, ανάμεσα στους αλεξιπτωτιστές βρίσκονταν και δύο γυναίκες, που δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος είπε:

«Να πούμε και για την εκπροσώπηση του γυναικείου φύλου σε αυτή την πτώση, είχαμε και δύο πανέμορφες κυρίες, πάμε ένα χειροκρότημα για τις κυρίες».

Toν θαυμασμό του προς τις γυναίκες αλεξιπτωτίστριες εξέφρασε και ο Παντελής λέγοντας: «Θαύμασα τη δύναμη του γυναικείου φύλου και είπα παιδιά αξίζει να το κάνουμε αυτό, ας τρέξουμε να μαγειρέψουμε για τα κορίτσια μας».

Βέβαια αυτή που συγκέντρωσε όλες τις κάμερες πάνω της στο MasterChef 3 ήταν αυτή η ξανθιά αλεξιπτωτίστρια, η οποία στην συνέχεια κλήθηκε να δοκιμάσει τα μαμαδίστικα φαγητά της κόκκινης και της μπλε ομάδας και να ψηφίσει την καλύτερη.

Πηγή:  cretalive.gr

 

 

 

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis