Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:59 | 28/12/2023

Η Ελληνική Αστυνομία δεν προλαβαίνει να θρηνήσει τα παιδιά της. Από την ενοποίηση του σώματος το 1984 έως και σήμερα προ λίγου καιρού απαριθμεί 144 πεσόντες Αστυνομικούς συνέπεια τρομοκρατικών ενεργειών, ένοπλων συμπλοκών, τροχαίων και άλλων ατυχημάτων εν ώρα καθήκοντος, χωρίς να απαριθμήσω τους βαριά τραυματίες. Τις τελευταίες δέκα ημέρες έχουν χάσει τη ζωή τους δύο νέα παιδιά άδικα.

Επί τέσσερις εβδομάδες έδινε μάχη για την ζωή του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας ο συνάδελφος μας Λυγγεριδης Γεώργιος χωρίς όμως να καταφέρει να βγει νικητής, μετά από δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από στρατιά χούλιγκανς στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνας Μερκούρη την 7η Δεκεμβρίου εκτελώντας την υπηρεσία του.

Στις μνήμες τις δικές μας θα παραμείνει ΑΘΑΝΑΤΟΣ ....... το λυπηρό είναι είναι ότι για την κοινωνία με το πέρασμα κάποιων μηνών ούτε καν έτους θα μείνει η άποψη ότι έκανε τη δουλειά του, έκανε το χρέος του.

ΌΧΙ λοιπόν δεν έκανε το χρέος του, δεν είχε κανένα χρέος να παραδώσει τη ζωή του επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι χούλιγκανς βγήκαν παγανιά, άτομα που δεν έχουν ενδιαφέροντα ασχολίες και το μόνο που ζητούν είναι να βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Αίμα από ανθρώπους που κατατάχθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία με μοναδικό γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά προς τη κοινωνία, γιατί κανένας δεν γίνεται αστυνομικός για 800 και 1000 ευρώ με το σκεπτικό να τον πετροβολουν, να του βρίζουν μητέρας παιδιά, συζύγους, να μη γνωρίζει πότε τελειώνει η υπηρεσία για να επιστρέψει σπίτι του και να του παίρνουν έτσι απλά τη ζωή.

Πρωταρχικά αυτό που πρέπει να πούμε είναι ο Θεός να έχει το Γιώργο κοντά του  και να μας προστατεύει από ψηλά.

 Επίσης αυτό που θα πρέπει να απαιτήσουμε είναι κάθε επίθεση σε αστυνομικό εν ώρα καθήκοντος να τιμωρείται παραδειγματικα. Θα πρέπει και η δικαιοσύνη επιτέλους να προφυλάξει εκείνους που προστατεύουν ολόκληρη την κοινωνία.

Όχι άλλος νεκρός Έλληνας Αστυνομικός! ΛΥΓΓΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΦΙΟΣ ετών 31 ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ Κωνσταντίνος

Αντιπρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν Ηρακλείου

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis