Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:19 | 19/12/2023

Αισιόδοξος για την εξέλιξη της υγείας του αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την καταδίωξη, εμφανίζεται ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον κ. Μαυροειδάκο, ο οποίος ανέφερε ο αστυνομικός, που νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, αναμένεται να αποσωληνωθεί σήμερα, ενώ φέρει σοβαρά κατάγματα.

Διαβάστε επίσης

«Είναι παλικάρι και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρει. Έχει βέβαια σοβαρά κατάγματα στα πόδια και την λεκάνη, όμως όλα δείχνουν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Οι πληροφορίες μας λένε ότι οι γιατροί σήμερα θα τον αποσωληνώσουν για να έχουν μια πλήρη εικόνα της κατάστασης του. Πιστεύουμε ότι θα βγει νικητής από αυτή τη μάχη», είπε ο κ. Μαυροειδάκος.

Οι εικόνες από τη διαλυμένη μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ σοκάρουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός ενός από τα δύο ύποπτα αυτοκίνητα άλλαξε κατεύθυνση, ώστε να αποφύγει τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα το περιπολικό που ακολουθούσε να φρενάρει απότομα και η μηχανή της ΔΙΑΣ να πέσει πάνω του.

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ένας 29χρονος αστυνομικός, ο οποίος μπήκε στην Αστυνομία το 2019 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής.

Ο τραγικός πατέρας του άτυχου αστυνομικού συγκλονίζει με τις δηλώσεις του. «Ασχολήθηκαν (σ.σ. με την αστυνομία), γιατί δεν υπήρχε δουλειά στην Πάτρα. Πήγε ο ένας, μετά ήρθε και ο άλλος. Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει. Αντίρρηση δεν είχα, φόβο είχα», είπε ο πατέρας του μιλώντας στο Star.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis