Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:39 | 11/12/2023

«Όχι άλλο αίμα στα γήπεδα, ουσιαστικά μέτρα τώρα» ζήτησαν οι αστυνομικοί στα Τρίκαλα κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας που προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Αστυνομικό Μέγαρο, με αφορμή τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη την περασμένη εβδομάδα

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr η συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, ήταν μαζική.

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος της ΈΑΥΑ Γιάννης Αναγνώστου αφού εξέφρασε τα περαστικά και την συμπαράσταση στον τραυματία συνάδελφο του τόνισε πως «όλα αυτά τα χρόνια ζούμε με τον κίνδυνο. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς αστυνομικών και νεκρούς».

Ο ίδιος τόνισε πως «η Αστυνομία πρέπει να φύγει από τα γήπεδα. Δεν είναι η δουλειά μας αυτή. Η δουλειά μας είναι δίπλα στον πολίτη», ενώ γνωστοποίησε πως εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα από την Πολιτεία, η Ένωση θα συνεχίσει με πιο δυναμικές κινητοποιήσεις.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής ΔΑ Τρικάλων Δημήτρης Μήτραινας δήλωσε πως «η σημερινή διαμαρτυρία είναι η ελάχιστη μορφή αντίδρασης στο ότι ο αστυνομικός κινδυνεύει καθημερινά και σε πολλές των περιπτώσεων αποτελεί εξιλαστήριο θύμα. Παρόλα αυτά εμείς συνεχίζουμε κανονικά το λειτούργημά μας σε προληπτικό και κατασταλτικό επίπεδο».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis