Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:14 | 14/10/2023

Απονομές Βραβείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023, σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο "Μιλτιάδης Έβερτ" στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Το Πυροσβεστικό Σώμα για 2η συνεχόμενη χρονιά, επιλέχθηκε ανάμεσα στις ομάδες με καινοτόμες ιδέες που ξεχώρισαν στα Βραβεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και της Xώρας ευρύτερα, αποσπώντας τιμητική βράβευση (Digital Gov Awards).

Διαβάστε επίσης

Σκοπός του διαγωνισμού, ήταν η επιβράβευση δημοσίων υπαλλήλων και λειτουργών, που με τις ενέργειες και τις ιδέες τους έχουν συμβάλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Δημόσιας Διοίκησης και στη βελτίωση της παροχής ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το Πυροσβεστικό Σώμα συμμετείχε στο διαγωνισμό στην κατηγορία Ασφάλεια του Πολίτη, μέσω του Τμήματος Προληπτικής Πυροπροστασίας της Διεύθυνσης Νομικής Υποστήριξης του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, στη δράση με τίτλο «Αναφορές/καταγγελίες σε θέματα πυροπροστασίας επιχειρήσεων-εγκαταστάσεων μέσω του GOV.GR» του φορέα «Πυροσβεστικό Σώμα / Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος» αποσπώντας το πρώτο βραβείο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ.Βασίλειος Παπαγεωργίου ο οποίος και απένειμε το βραβείο στα στελέχη της Διεύθυνσης.

Τον Αρχηγό Π.Σ. Αντιστράτηγο Γεώργιο Πουρναρά εκπροσώπησε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του Αρχηγείου Π.Σ.  Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μπάλσης. Το βραβείο για το Πυροσβεστικό Σώμα παρέλαβε ο Αντιπύραρχος  Χρήστος Λ. Τσαβαλόπουλος.

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis