Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:39 | 04/03/2024

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας πραγματοποίησε την Παρασκευή 01/03/2024 με τεράστια επιτυχία τον ετήσιο χορό της, σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Κτήμα Μάρος , οπου η συμμετοχή των μελών αλλά και φίλων της Αστυνομίας ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να καλύψουμε την τεράστια ζήτηση.

 

     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,  ο Βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος ΣΤΥΛΙΟΣ, ο Βοηθός Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ταξίαρχος κ. ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ Ηλίας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας Ταξίαρχος κ. ΛΑΓΟΣ Βασίλειος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Αναπληρωτής Ταμίας και Οργανωτικος Γραμματέας της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Βασίλειος ΝΑΚΟΣ,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών κ. Δημοσθένης ΠΑΚΟΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος ΤΣΑΙΡΪΔΗΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων κ. Ανέστης Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου κ. Θεόδωρος ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ,  και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας Ηπείρου & Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννης ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

 

    Από τον Νομικό Σύμβουλο της Ένωσής μας, Δικηγόρο κ. Δημήτριο ΛΑΜΠΡΑΚΗ αλλά και για πρώτη φορα φετος και απο την Ενωση μας, βραβεύτηκε η ΔΑΒΗ Μαρία-Ευαγγελία, κόρη του Υπαστυνόμου Β' ΔΑΒΗ Παναγιώτη, ως τέκνο αστυνομικού που πέτυχε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023.η οποία πέτυχε την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων,

 

    Η Ένωση μας, ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς και τους δωροθέτες, διότι με τη συμμετοχή, τη στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, αλλά και ταυτόχρονα έγιναν αρωγοί στην καθημερινή προσπάθεια για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών καθόσον τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν για την αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τους Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.

                                                           Για το Δ.Σ.

 

 

  

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis