Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:19 | 03/03/2024

Ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας (ΕΑΥΝΗ), πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 1 Μαρτίου 2024 στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Voice» στη Βέροια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Βασίλης Κοτίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Ανδρέας Καλογερόπουλος, οι Διοικητές των Τμημάτων, της Ασφάλειας, της Τροχαίας, της Διαχείρισης Μετανάστευσης και των Σχολών Βέροιας και Νάουσας, ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Φέτκος, οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Μιχάλης Τζαφερόπουλος, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και σωματείων, εκπρόσωποι Αστυνομικών Ενώσεων από άλλους νομούς και εκατοντάδες Αστυνομικοί από όλη την Ημαθία.

 

Λίγο μετά τις 12 το βράδυ ο πρόεδρος της ΕΑΥΝΗ Απόστολος Μούρτης ανέβηκε στο βήμα ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκομένους που τίμησαν την βραδιά με την παρουσία τους αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης για την διοργάνωσή της.

 

Την εκδήλωση συντόνιζε η οργανωτική γραμματέας της Ένωσης Λίνα Μήτκα, ενώ χαιρετισμό απηύθηναν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Ανδρέας Καλογερόπουλος και ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Φέτκος.

 

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, που όπως είπε πρόεδρος της ΕΑΥΝΗ, ευλογήθηκε το πρωί από τον καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Παναγία Δοβρά, Αρχιμανδρίτη Παντελεήμων.

 

Την πίτα έκοψαν, ο πρόεδρος Απόστολος Μούρτης με τον αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ Σταύρο Φέτκο και τον γενικό γραμματέα της ΕΑΥΝΗ Νίκο Τσιλώνη, οι οποίοι μοίρασαν τα κομμάτια στους Διοικητές των υπηρεσιών της Α.Δ. Ημαθίας, με δώρο για το τυχερό κομμάτι μια δίτομη έκδοση για την ιστορία της Βέροιας. Το κομμάτι που έκρυβε το φλουρί ήταν αυτό της Παναγίας.

 

Ακολούθησε το πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου «Voice» με τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι το πρωί με τον Χρήστο Κωσταρά, την Μάχη Δεμερτζή και μια πλειάδα τραγουδιστών.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

veriotis.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis