Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:47 | 02/03/2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης:

Θλίψη οργή και αγανάκτηση προκαλούν στο αστυνομικό προσωπικό ανυπόστατα δημοσιεύματα τα οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν για πολλοστή φορά ένα «αντιαστυνομικό» κλίμα εξυπηρετώντας άλλου είδους σκοπιμότητες και σε καμία περίπτωση την ενημέρωση και την ανάδειξη της «είδησης».

Διαβάστε επίσης

Χθες μάλιστα, έφτασαν στο σημείο μέσω διαδικτυακής ιστοσελίδας, να τοποθετούν σε τετράγωνο έναν αστυνομικό και να θέτουν απορίες σχετικά με ιμάντα ο οποίος κρέμεται. Φτάνουν μάλιστα στο αισχρό σημείο να το παρομοιάζουν με «μαστίγιο ή σε κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τέτοιο.» Πόση φαντασία ή καλύτερα από πόσο μένος εναντίον της αστυνομίας μπορεί να έχει κυριευτεί κάποιος ώστε να παραποιεί καθ’ αυτό τον τρόπο στοιχεία.

Να ενημερώσουμε λοιπόν τον εμπνευστή αρθρογράφο καθώς και την διεύθυνση της εν λόγω ιστοσελίδας ότι επρόκειτο για ιμάντα αστυνομικού εξοπλισμού ο οποίος υπέστη φθορά και σε καμία περίπτωση για μαστίγιο όπως φαντάζονται. Επίσης να τους ενημερώσουμε ότι στο εν λόγω «τετραγωνισμένο ντοκουμέντο» τους βρίσκεται ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ένωσης ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΙΑΔΗΣ Μιλτιάδης, ο οποίος είναι στην διάθεση τους για να τους λύσει οποιαδήποτε απορία. Το νομικό τμήμα της ένωσης ήδη εξετάζει το εν λόγω δημοσίευμα για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

δημοσίευσημα

Δυστυχώς δυο μόλις μήνες μετά την δολοφονία του συναδέλφου μας ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ Γεωργίου, είναι θλιβερό κάποιοι να συνεχίζουν να «καλύπτουν» ακραίες μειοψηφίες που δρουν με ανθρωποκτόνο πρόθεση και να επιχειρούν την εκ νέου στοχοποίηση του αστυνομικού σώματος και δη των αστυνομικών των διμοιριών. Τελικά όσο αίμα και αν χυθεί δεν αλλάζει τίποτα στο μυαλό και στην συνείδηση συγκεκριμένων κύκλων.

Εμείς ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, πιστοί στον θεσμικό μας ρόλο ζητάμε για πολλοστή φορά την τοποθέτηση καμερών στο αστυνομικό προσωπικό, ώστε να πάψει μια και έξω το αντί αστυνομικό αφήγημα και να υπάρχει ξεκάθαρο οπτικοακουστικό υλικό που θα δείχνει το σύνολο των γεγονότων και όχι βίντεο κοπτοραπτική.

Τέλος καλούμε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να θωρακίσει και να υπερασπιστεί το αστυνομικό προσωπικό λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι σε τέτοιες πρακτικές.

Θεσσαλονίκη, 2  Μαρτίου  2024

    

  

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος 

6936800701                     6948753589

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis