Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου
20:25 | 04/05/2023

Το Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς επισκέφθηκε χθες Τρίτη η υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου.

Η κα Παναγιωτοπούλου είχε συνάντηση με την Αστυνομική Υποδιευθύντρια και διοικητή  του τμήματος κα Χρυσούλα Μπακού από την οποία ενημερώθηκε για τη δράση του τμήματος και τις συνθήκες αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής, ενώ αντάλλαξε απόψεις και με στελέχη του τμήματος.

Διαβάστε επίσης

Συζήτησαν ακόμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θέση των γυναικών στην Ελληνική Αστυνομία συμφωνώντας ότι ολοένα και αυξανόμενη παρουσία τους στα ανώτερα κλιμάκια της ιεραρχίας αποτελεί στοιχείο εκσυγχρονισμού του Σώματος και προσαρμογής του στις προδιαγραφές τις εποχής.

Προερχόμενη και η ίδια από οικογένεια με μέλη που έχουν υπηρετήσει στα σώματα Ασφαλείας, η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου δίνει ιδιαίτερη έμφαση τόσο στα ζητήματα προστασίας και ασφάλειας των πολιτών όσο και στη βελτίωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες επιτελούν το έργο τους οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ..

«Έχω ξεχωριστή ευαισθησία για τα θέματα που αφορούν εμάς τους πολίτες ως προς την  ασφάλειά μας αλλά και ταυτόχρονα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που έχουν ως καθήκον τους να μας προστατεύουν. Γνωρίζω καλά πως πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά για να τους ανταποδώσουμε όσα κάνουν καθημερινά για εμάς και ως κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας  θα σταθούμε δίπλα τους. Η βελτίωση των απολαβών τους εντάσσεται στις προτεραιότητες της επόμενης τετραετίας και τα πρώτα μικρά βήματα έχουν ήδη γίνει. Αν λέμε ότι χρειαζόμαστε μια Αστυνομία ικανή και αποτελεσματική δίπλα στον πολίτη τότε θα πρέπει και εμείς ως Πολιτεία να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους της και να τους στηρίξουμε στο έργο τους με πράξεις και όχι με λόγια», δήλωσε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου.

Εικόνα
Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου

Ποια είναι η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου

Η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου είναι υποψήφια βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία. Γεννήθηκε στον Χολαργό Αττικής το 1979 και διαμένει στην περιοχή της Πεντέλης. Από το 2003 εργάζεται ως εκπαιδευτικός. Υπήρξε παιδαγωγός σε πολλά δημόσια σχολεία της Αττικής και της επαρχίας καθώς και στην ιδιωτική εκπαίδευση. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων, με διεθνή συμμετοχή, με θέμα την εκπαίδευση. Από το 2009 πολιτεύεται με τη Ν.Δ. στο Νομό Αχαΐας.

Το 2014 υπήρξε υποψήφια Ευρωβουλευτής, ενώ το 2013 εκλέχτηκε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Διατέλεσε συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας σε θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (2012-2014). Έχει ερευνήσει θέματα που αφορούν την Παιδεία στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής πολιτικής.

Έχει υπάρξει μέλος της επιτροπής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα παιδείας (2015-2019). Στενή συνεργάτης κοινοβουλευτικού εκπροσώπου σε θέματα Παιδείας (2019-2023).

Πηγή:  vupu.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis