Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:39 | 06/10/2023

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης,  πραγματοποίησε  συνάντηση με  τον Υφυπουργό προστασίας του Πολίτη κ. ΚΑΤΣΑΦΑΔΟ Κων/νο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατά την  επίσκεψη του κ. Υφυπουργού στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και μετά από αίτημα μας προκειμένου  να τον ενημερώσουμε λεπτομερώς σχετικά με την   κατάσταση που επικρατεί στο μεταναστευτικό , τις ελλείψεις που υπάρχουν, την εξέλιξη σχετικά με θέματα που περιμένουμε την επίλυση τους  καθώς και ότι άλλο απασχολεί τους συνάδελφους μας.  

Ο κ. Υφυπουργός δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον  και κατανοώντας το δίκιο των αιτημάτων μας και των δυσχερών συνθηκών της εργασίας μας, μας δήλωσε την αμέριστη υποστήριξή του   στα  αιτήματα μας.

Επίσης μας γνωστοποίησε ότι οι επισκέψεις του στη Διεύθυνση μας θα είναι συνεχείς και ότι θα έχουμε το χρόνο να επαναλάβουμε τις συναντήσεις μας και άλλες φορές. 

Η συνάντηση διεξήχθη σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και αμφότεροι επισημάναμε την αναγκαιότητα και χρησιμότητά της, δίνοντας την υπόσχεση για την περαιτέρω μελλοντική συνεργασία μας.

 

                                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

                                  Ο Πρόεδρος                        Ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας

                           ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος                    ΠΕΖΙΚΙΔΗΣ Παναγιώτης

                               6976171900                               6947907640

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis