Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομικός
17:35 | 14/02/2024

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Newsbomb.gr, φαίνεται ξεκάθαρα ο βίαιος ξυλοδαρμός αστυνομικού από οκτώ Ρομά που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στην περιοχή του Μενιδίου.

Διαβάστε επίσης

Yπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 13:15 στο Μενίδι όταν αστυνομικός δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από οκτώ Ρομά. Οι δράστες έστησαν ενέδρα στον αστυνομικό ο οποίος περίμενε να σχολάσει το παιδί του έξω από το 5ο γυμνάσιο Αχαρνών.

Οι Ρομά χτύπησαν με βιαιότητα το θύμα αγνοώντας ότι στο σημείο υπήρχαν παιδιά και γονείς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr οι δράστες βγήκαν από δύο αυτοκίνητα και άρχισαν να χτυπούν με μανία τον αστυνομικό ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας.

Ο αστυνομικός λιποθύμησε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στο πρόσωπο, ενώ κινδυνεύει να χάσει το ένα του μάτι.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη οκτώ των δραστών. Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι για το έγκλημα ανέρχονται στους 12 καθώς οι οκτώ ήταν οι δράστες της επίθεσης ενώ τέσσερις οδηγοί αυτοκινήτων που τους κατεύθυναν στο σημείο της επίθεσης.

Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis