Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
 MG ZS
18:29 | 12/10/2023

Το MG ZS ήρθε για να ταράξει τα νερά της ελληνικής αγοράς, με ένα δείκτη value for money δίνοντας την ευκαιρία στο ελληνικό αγοραστικό κοινό να αποκτήσει ένα πλούσιο οικογενειακό αυτοκίνητο.

Η σχεδίαση είναι μοντέρνα και ελκυστική με σωστή κατανομή των όγκων. Το μήκος είναι 4.32μ και το τοποθετεί στο άνω όριο της κατηγορίας, αν και με τις ευρηματικές σχεδιαστικές λύσεις δείχνει ακόμα μεγαλύτερο. Αυτό μεταφράζεται σε ικανοποιητικούς εσωτερικούς χώρους, ενώ ο χώρος για τις αποσκευές, με τα καθίσματα στη θέση τους είναι 448 λίτρα. Οταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα ο χώρος φτάνει τα 1.166 λίτρα.

Διαβάστε επίσης

Στο εσωτερικό η σχεδίαση ακολουθεί μοντέρνες γραμμές, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην εργονομία και στην οδηγική άνεση. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του ταμπλό είναι εξαιρετικής ποιότητας και μαλακά στην αφή, ενώ ιδιαίτερα καλή εντύπωση προκαλεί η συναρμολόγηση και το προσεκτικό φινίρισμα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η θέση οδήγησης είναι στα πρότυπα των SUV, προσφέροντας ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Υπάρχουν δύο επιλογές κινητήρα, πλην και της αμιγώς ηλεκτρικής εκδοχής που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα. Ένας τετρακύλινδρος VT-i των 1,5 λίτρων με απόδοση 106 ίππων και ένας τρικύλινδρος turbo 1,0 λίτρου με 111 ίππους και στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο, είναι οι δύο επιλογές που υπάρχουν σε ότι έχει να κάνει με τα μηχανικά σύνολα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis