Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:19 | 27/11/2023

Άλλη μία εκπαιδευτική δράση για μαθητές διοργανώνει το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Η νέα αυτή πρωτοβουλία απευθύνεται σε μαθητές γυμνασίων την πόλης και θα είναι αφιερωμένη στην ασφαλή και βιώσιμη κινητικότητα.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, στόχος του προγράμματος είναι να ενημερωθούν οι μαθητές, αφενός για τις δυνατότητες μετακίνησης που προσφέρουν φιλικά προς το περιβάλλον μέσα μεταφοράς, όπως το ποδήλατο και το πατίνι, αφετέρου για τους κανόνες που διέπουν τη χρήση τους.

Επιπλέον, ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην ενημέρωση των μαθητών σχετικά με τις σοβαρές συνέπειες των τροχαίων ατυχημάτων και τη σημασία υιοθέτησης ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς.

Τέλος, με στόχο την αποτελεσματικότερη επίτευξη των στόχων του προγράμματος,  τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαδραστικές δραστηριότητες με τη χρήση γυαλιών εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality).

Η δράση θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα από 29/11 έως 5/12/2023 στο κλειστό γυμναστήριο Λιμνοπούλας του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.), υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών.

5

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis