Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:44 | 16/02/2024

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Το Δ.Σ. της Ένωσης μας κατόπιν ενεργειών του, εξασφάλισε χορηγία – δωρεά από την εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ύψους #5100# ευρώ, χρηματικό ποσό το οποίο διατέθηκε εξολοκλήρου για την αγορά υλικών παροχής Πρώτων Βοηθειών, στο πεδίο της μάχης, με έμφαση στους επιδέσμους ισχαιμικής περίδεσης τύπου TOYRNIQUET.

Σκοπός της Ένωσης μας είναι, να εξασφαλιστεί ότι σε κάθε περιπολικό που εκτελεί διατεταγμένη Υπηρεσία, να υπάρχει σακίδιο με το ως άνω εξιδεικευμένο υλικό, ώστε εάν υπάρξει σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού ή πολίτη και υπάρχει κίνδυνος ζωής , ο οποίος δεν θα είναι άμεσα αντιμετωπίσιμος με άλλο τρόπο, να υπάρχει η δυνατότητα ο θάνατος να αποφευχθεί.

Πεποίθηση μας είναι ότι έστω και αν υπάρχει μια πιθανότητα να σωθεί μια ζωή συνανθρώπου μας, αυτή θα πρέπει να πολλαπλασιάζετε.

Καλούμε τις Διοικήσεις των Υπηρεσιών, να αγκαλιάσουν αυτή μας την πρωτοβουλία και να συνδράμουν προς αυτήν την κατεύθυνση, με δράσεις ενημέρωσης των συναδέλφων μας, ως προς την χρήση των διατιθέμενων αυτών υλικών, ώστε η χρησιμότητα τους να μεγιστοποιηθεί.       

             

                                        ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                  ΓΥΠΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ               ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis