Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΣΥΛΛΗΨΗ
15:19 | 25/03/2024

Συνελήφθη, προχθες (23-03-2024) το πρωί σε περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, -1- ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, προχθες το πρωί, ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπή γυναίκα και, προσποιούμενος τον γιατρό, υπό το πρόσχημα της άμεσης ανάγκης για χειρουργική επέμβαση συγγενικού της προσώπου, την προέτρεψε να τοποθετήσει το χρηματικό ποσό των -85.000- ευρώ μέσα σε σακούλα και να την εναποθέσει σε κάδο απορριμμάτων κοντά στην οικία της.

Διαβάστε επίσης

Αντιλαμβανόμενη την επιχειρούμενη σε βάρος της απάτη, η γυναίκα ειδοποίησε τις Αρχές, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό του δράστη στο υποδειχθέν σημείο και τη σύλληψή του.

Επιπλέον, αναζητείται και συνεργός του, ο οποίος, όπως προέκυψε, τον έπεισε να μεταβεί από την Αθήνα στην προαναφερόμενη περιοχή του Αλμυρού για να εξαπατήσει την ημεδαπή, με το πρόσχημα της αμοιβής του με το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis