Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΖΩΝΗ
14:59 | 22/06/2023

Η αμερικάνικη εταιρεία High Speed Gear, ηγέτης στον επιχειρησιακό εξοπλισμό στις Η.Π.Α., παρουσίασε τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό της, μία υπηρεσιακή ζώνη εξάρτησης με θήκες, σχεδιασμένη σχολαστικά για τις υπηρεσιακές ανάγκες των αστυνομικών.

Στόχος είναι οι αστυνομικοί να διατηρήσουν την επαγγελματική και προσιτή εμφάνισή τους, σύμφωνα με την εταιρεία. 

Διαβάστε επίσης

Αυτά τα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον εξοπλισμό που έχουν κατασκευαστεί για να μεταφέρουν. Το σκληρό κέλυφος Kydex είναι αδιάβροχο και η λάσπη και τα παθογόνα μικρόβια που μεταδίδονται στο αίμα μπορούν εύκολα να καθαριστούν.

Το υλικό Kydex που χρησιμοποιείται σε αυτή τη σειρά προσφέρει εξαιρετική αντοχή, ακαμψία και ιδιότητες συγκράτησης. Με ενισχυμένη αντοχή σε κρούση και χημική ανθεκτικότητα, η σειρά Kydex μπορεί να αντέξει τα πιο σκληρά περιβάλλοντα και να προσφέρει μακροχρόνια αντοχή.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τη σειρά μας Uniform, η οποία αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της εκτεταμένης έρευνας, ανάπτυξης και σχολίων από τους πελάτες», δήλωσε ο Bill Babboni, Διευθύνων Σύμβουλος της High Speed Gear. "Η δέσμευσή μας να παρέχουμε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας που ξεπερνά τις προσδοκίες μας οδήγησε να αναπτύξουμε τη σειρά Uniform που προσφέρει ασυναγώνιστη απόδοση, αξιοπιστία και προσαρμοστικότητα για τους πελάτες μας."

Η σειρά προϊόντων High Speed Gear Uniform έχει περιορισμενο όγκο για ευελιξία κινήσεων. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν βίδες συγκράτησης για δυνατότητα προσαρμογής στις προτιμήσεις του χρήστη.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis