Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:40 | 25/09/2015

Ποιοι, λοιπόν, είναι οι Μίνιονς, οι επινοητικοί μέσα στις γκάφες τους βοηθοί του «Απαισιότατου» δόκτορα Γκρου που τόσο συχνά τού έκλεβαν την παράσταση στις τρελές περιπέτειές του; Είναι, λέει τούτο το απίθανα διασκεδαστικό spin-off, όντα καταγόμενα από τα προϊστορικά χρόνια που ανέκαθεν έψαχναν για ηγέτη μοχθηρό και δαιμόνιο.

Κι όποτε τύχαινε να τον βρουν, είτε για κάποιον τυραννόσαυρο επρόκειτο είτε για τον ίδιο τον Δράκουλα ή τον Μέγα Ναπολέοντα, πάντα τον εξόντωναν κατά λάθος με τις γκάφες τους. Μέχρι που αποσύρθηκαν για χρόνια σε σπήλαιο και τελικά, κάπου στα μέσα του '60, έστειλαν τρεις εκπροσώπους σε αναζήτηση νέου ηγέτη. Οι οποίοι, αφού επισκέφθηκαν συνέδριο υπερκακών στο Ορλάντο, κατέληξαν στο Λονδίνο βοηθοί της παγκόσμιας πρωταθλήτριας κακίας Σκάρλετ Όβερκιλ που εποφθαλμιούσε το στέμμα της βασίλισσας!

Σπινθηροβόλα τα γκαγκς στο swinging Λονδίνο, παλαβό το χιούμορ, τρελός ο χαβαλές για παιδιά κάθε ηλικίας. Και το καλύτερο, στον αντίποδα της συντριπτικής πλειοψηφίας των χολιγουντιανών καρτούν, ούτε ίχνος ηθικολογίας.

 

http://www.cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis